Vit bröd socker.

Jag har funderat ganska mycket på detta med vitt bröd och socker. När jag och Ninni var i luleå så åkte både det ena och det andra in i munen och det var inte bra als. Jag mådde verligen inte bra efter dessa dagar. Min mage var ond och uppsväld och jag kände mig trött och hängig. 
Jag är ganska rädd att trilla tillbaka till gamla vanor som jag hadde inan operation. Jag kunde äta i mängder och jag drack dricka och käkade massa socker i fprm av vitt bröd och godis. Inte konstigt att man såg ut som man gorde där i slutet. Men min tanke med denna operation var ju att ändra kosten och stara ett nyttigare liv. Vist att man i bland sätter lite marmelad på mitt grova bröd är vel inte hal värden men det är läskigt när det spårar ur. Nä får vara försiktig.
 
 
 
I går lagade jag biffar med fetaost i och gorde en svampsås med grädde. Inget mjöl till redning så den blev inte så tjock men gott var det. I stället för potatis så valde jag en sallad och sen har jag gort en coleslaw. Jag mår så mycke bätre utan potatis. I går fick jag även i mig mins 1 liter vatten. Jag ska få i mig minst 1-1½ liter per dag. Men det är väldigt sällan jag ens får i mig 500 ml. 
 
I dag blev det laxsallad till lunch och sen ska jag ta med mig rester av gårdagens middag till jobbet. 
I dag är det ännukallare ute och jag vill bara krypa under täcket men jobbet kallar. Hoppas jag bli varm av alt springande i kväll. 
Funderar alvarligt på att ta min nya vinterjacka på mig i dag. Den komm ju äntligen i går och den satt jättebra. jag var i dag och köpte en skarfs till den. Nu måste ag bara fixa fingervantar så jag inte fryser om händerna. 
 
 

Kommentera här: