Tyst och aldeles ensamen.

I går åkte min sambo och barn i väg till kiruna. jag är ju bjuden på brölopp så jag stannade hemma. I dag ska ju en arbetskompis/vikarie gifta sig, Kommer bli ett anorlunda brölopp för det kommer vara afrikanskt. Maten dansen och alt sån runt omkring =) Spänande. 
 
Så vidare jag var helt skälv hemma i går så bjöd jag mina arbetskompisar hemm till mig på kvällen men vi blev bara jag och Ninni i slutändan. Vi drack vin och käkade kex och ost och bara hadde det skoj. Hon jick hem först kl 02:00 på natten så jag har inte såvit så mycket. Vaknade redan kl 08:15. Låg vaken ett tag och kållade i telefonen och tänkte att nä nu upp och fika frukost. Har inte ro att ligga kvar alt för länge. Har drukit morgonkaffe och kållat på tunnelbanan på datan. Äntligen har mina favvoserier börgat i ge, 
 
Biggest loser, paradise hotel, Tunnelbanan. 
 
I dag har jag även hunnit ta en lång och skön dusch. Behövdes. Rakade benen och gorde en nsiksbehandling med exuviance produkterna. Ansiksskrubben och masken. Ska andvändas 2 dagar i veckan men jag erkänner att jag slarvar med man känner skilnad på huden efteråt. 
 
Älskar verkligen deras produkter. Men jag inser att jag måste boka in en riktg ansiksbehandling i  gen. Hadde ju tänkt att göra en 1 gång i månaden men det falerade och nu ser jag att min hud blivit försämrad i gen. 
 
Nä nu dricka mitt kaffe och sen sätta sig framför tv. Sen kommer nog Ninni och då blir det att göra sig färdig för kvällen. =) 
 

Kommentera här: