Trött less och ont i magen.

Hojj vad jag är less på alt just nu. Jag känner mig inte als i form och jag har både ont i min mage och min nedre del och jag börjar undra om jag fått UVI? Måste ringa vårdsentralen på måndag och kålla om man får kålla upp det. Käns som jag har svag halsbränna med hela tiden. Det var bätre i förgår men sen komm det tebax i gen i går. Vist jag var på så dårligt humör att det slank ner kakor och sjit. Inte bra als. Hinner inte dricka mitt vatten som jag ska och jag känner mig trött. 
 
Tidigare i veckan så kållade jag på böcker för gastric bypass opererade. Jag har sen tidigare boken Gastric bypass för den första tiden. Men nu hittade jag en fortsättning för oss om vart opade 1 år eller mer. Mer recept och vägledning. 
 
 
Hoppas att det kommer i morgon. Behöver lite vägldening just nu för det är inte altid så lätt. Vill vara nyttig men det är inte altid så lätt. 
I  går vann jag 120 kr på triss=) Blev så glad. Jick i dag och kålla på blommor och till min stora lycka så hadde dom fått in Ernst serien av koppar och fat på våran blomsterhandel. tvekade inte en sekund på att köpa en THE kopp. Den kostade 125 kr så det var som meningen att den skulle följa med hemm.
 
 
Tog den svarta. På lördag hinner jag inviga den. Dricker ju altid Kafe med mjölk på morgonen. 
 
I morgon skutar man tidigare skönt det. Behöver sen få vara ledig hela helgen. Behöver verkligen vila upp mig, Tror jag håller på att bli utbränd. Vill inte als bli det men men. 

Kommentera här: