Söndag den 17 september.

I dag är det exakt 1 år sen jag började med mitt nya liv. Ett nytt liv där jag tog över bestämandet av min kropp. ja det käns så. Jag drack min första nutrillet. tänk att jag klarade av att dricka sånt i 3 veckors tid. Fy vad duktig jag var. 
 
I helgen har jag jobbat helg och jag har ju altid haft svårt med intagen på helgerna. men vet ni vad. Denna helg har gått hur bra som helst. Jag har klarat av att inte ta en kaka eller bröd eller drukit sött. Jag har serverat efterett åt mina gammlingar utan att trilla dit. Men vist har man varit sugen. Men jag är så stolt att jag klarat av detta. Kommer vara jobbigt ett tag men detta klarar jag. Jag klararde av det för 1 år sen så varför inte nu. 
 
 
I morgon ska jag börga med lite träning. Hittade en träningsutmaning på facebooke från gruppen Haus of Lola som jag fölger. Jag har skrivit ut utmaning på papper som man ska göra i 3 veckor. Man ska samla poeng varge dag. 
 
Får se vad jag hinner med. men promenad och sen kettels på kvällen är det planerat. 
Har fortfarande lite ont i halsen men det vil som inte bryta ut. Hoppas att jag nu klarar av detta =)
 
Just nu har jag limpa i ugnen. Har varit och köpt glutenrfri havregryn. Har provar att baka det brödet som jag bakat förut fast nu helt glutenfritt sen satt jag morötter i stället för äpple, Hoppas att det är godare. Hadde tänkt sätta rödbeta i men den hadde jag kastat så det blev inte det att sätta i. Hoppas att det nu blir bra.
 
Nä nu dricka upp mitt kaffe. Återkommer med mer info om hur det jick hoss läkaren. Ska dit kl 09 i morgon. Får se vad dom säger om det är en nerv i klämm eller om jag har fått en stroke?
 

Kommentera här: