Nutrilett.

Ja tänk att snart har det gått 1 år sen jag börgade dricka mina soppor. Helt sjukt vad fort tiden gått. Jag har ju snart varit opererad 1 år. Mycke har hänt detta år och jag har inget att klaga på. Vågen verkar äntligen stanna. Äter oftare mellanmål så det kan ju vara det. Men jag känner mig extremnt sväld och mätt kostant. Och mina gärnspöken lever livet. Mitt samvete säger mig nått annat och det är extremnt jobbigt. Livrädd att gå upp i vikt fast jag vill gå upp 5 kilo minst. Men sen är jag livrädd att gå upp för mycket och så håller jag på hela tiden. 
 
Inte så bra men jag hoppas att det släpper snart. 
På måndag sätter jag och Ninnis oss på tåget mot Luleå. Så otroligt roligt vi ska ha. Läkarbesöket kl 11:30 sen blir det att strosa på stan. Ska köpa mig ett till par jeans på Hm sen leggings och några trosor. Får se om jag hittar nån BH på rea med. Sen på tisdag blir det kurch till 16 sen får vi se vad vi hitar på. Samma sak på onsdag men åker vi ju hemm dereckt efter kurchen. 
 
Nu väntar jag på att adviva ska ringa upp. I går blev jag rikitgt rädd. Har ju länge haft att huden på stortån har domnat bort. Nu har det spridit sig på foten och upp på vaden. I går när vi skulle gå och äta eftre min utbidning så hann inte jag med riktgt. Mitt ben ville inte hänga med och det kändes som att benet var överanstränkt. Det käns som konstigt i benet. Sen när jag satt på en stol så testade jag att göra lite övningar med foten och jag hadde ingen ork i foten. Jag pressade fötterna uppåt och den vänstar komm upp utan problem men inte den högra. Kan säga att jag blev svinrädd. Trodde alvarligt att jag fått en stroke eller MS. Hemma så goglade jag lite och det är nog en ischias nerv i klämm. Men nu får jag höra vad sköterskan säger. Hoppas att jag får en tid i morgon. Men jag blev rikitgt rädd.
 
I dag ska jag hinna i väg på stan inan jobbet och handla åt pojkarna. Johannes ska ha en ny vit sjotta och Erik ska få ett par svarta jeans. Dom ska på begrvning i kiruna i helgen. Jag kommer inte vara med för jag ska ju på bröopp. Så jag kommer att såva helt skälv i huset natten från fredag till lördag. Får se hur det går. 
I morgon ska tjejerna komma hit och dricka vin och vi ska nog ha en sminkkväll. Kul =) 
 

Kommentera här: