Gomorgon.

I dag är det 1 vecka sen jag slutade helt med vit bröd socker och fikabröd. Går hur bra som helst. Har anpassat min mat så att det inte innehåller potatis pasta eller ris. Köpte i tisdas färdiggrillad kycklingvinge och lite colslow. Hmm min mage ville inte als med det så colslow ska jag skippa. Tror det blir för groft för magen med vitkålen. Nåja. I går kokade jag gorvsoppa med vitkål och det jick bra men det är klart den är ju kokt så det jick bätre. 
 
I måndas blev det ingen träning als för jag har varit så stressad och trött. I tisdas så hann jag med en långpromenad så jag fick i hop 12.000 steg den dagen. Kvällen är medräknad i stegen. Hadde träningsvärk i går. heheh. Snacka om att man är otränad. I går jobbade jag förmidda och sen handla och hämnta ungar och sen hemm och börga med korvsoppan. Svärmor komm förbi och käkade och hon stannade till 21 så jag hann inte med nån tröning i går =( Nåja. I dag ska jag nog hinna med en promenad. Får se om jan kan gå till och från jobbet. Hadde varit skönt att röra på sig lite extra. 
Snart väcka dom små. Skulle igentligen kliva upp på 7 i dag men gubben åkte i väg redan 05:45 och sen kunde jag inte somna om. Nåja mysigt att kliva upp och fika i tysnad. Göra sig i orning sen väcka dom små. Måste fara och tanka bilen och köpa mjölk och yogart efter att jag sjussat dom små. 
 
I går bestälde jag ett par snyggare vinterskor som jag kan ha till jeans. Blev från justfabe. Fick första paret för 107 kr så det var inte dårligt pris. 
 
 
 
Dom verkar vara ganska varma så får se då. bestälde i st 38 så jag hoppas att dom passar.
I går låg mitt paket från bonprix i brevlådan och jag kunde ha båda tröjjorna. Koftan var inte lika snäv som jag ville men det jick bra ändå. 
 
I dag åkte min ylleklänning på och mina nya leggings. Varmnt och skönt när det är kalt och rått. I går invigde jag min nya jacka och den var så varm och skön. I dag ska jag nog ha min jacka från wicsh. 
Nä nu göra sig klar. 

Kommentera här: