God förmidda.

Solen kommer framm i dag i gen och snart ska jag hoppa i skorna och ta en promenad. Samla lite energi och andas frisk luft. 
Tänk att det snart är jul i gen. Vad jag länktar. Jag vet inte vad det är som gör att jag bara älskar den högtiden. Känslan sen jag var liten sitter i och jag vill bara pynta hela huset. Sen har jag ju fått dille på tomtar. Lurviga underbara tomtar. Men snart snart får jag plocka framm det jag älskar =)
I år kommer alt vara mest vitt. 
 
 
 
Har hur många ideer som helst och jag ska pyssla en hel del i år. Hoppas att jag får med barnen att pyssla. Hoppas att jag hinner att fara på rusta en sväng inan jul. 
 
I går hann jag inte alls kålla på biggest loser vip. Men efter att jag sjussat ungarna i morche så satte jag mig ner och kållade reprisen. Jag vet inte vad jag riktigt tycker om årest deltagare. Jag och Anna har ju en sak gemensamnt och det är våran längd. vi är presis lika långa/Korta. Helst sjuk att hon vägde 79 kilo när honn komm till slotet och jag vägde 90 kilo när jag opererades, Jag var nog ganska stor om jag tycker att anna var stor när hon komm till slottet och hon vägde 11 kilo mindre än mig. Mycke kilon på våra små kroppar. 
 
 
Jag har lite funderingar kring vem det är som läser min blogg. Vem är ni och vad tycker ni om min blogg ? Skulle vara kul att veta. Ser att det är en hel del som läser denna. Kul =)
 
Nä nu hoppa i skorna och ut i solen. Bara passa på för eftermiddan kommer bestå av bad och fotbol för den minsta. Ja jag har som blivit en fotbolsmorcha =)

Kommentera här: