Glad måndag =)

Ja då var jobbhelgen över och jag är lite mör i kroppen. Sprang som en galning i går kväll. Jobba på som bara den. Men det är skönt att få köra slut på sig skälv i bland. Har varit väldigt pigg på senaste och det käns bra. Inget att klaga på. 
 
I dag blir det att sätta fart med kettels i gen. Har slirat länge nu med det. Men inga ursäkter här inte. 
 
I går kröp jag in i min nya klänning från www.fannymichel.se Den är ju lite i ylle så den passar bra när det är kalt ute.
 
Den blir ju längre på mig än den ska vara men det är ju för att jag är så kort. hehhe. Smällar man få ta när man blev en pygme =)
 
Jag älskar verkligen min nya frisyr. Lite mer jobb på morgonen men med lite hårsprej så löser sig alt. Hadde lite panik när jag hadde durchat. Fort fram med hårtårken sen löste sig resten. 
Jag har ju aldrig riktigt andvänt hårsprej men nu måste jag ju andvända det. heheh. Känner mig gammal. 
Men jag fick till den tack och låv. 
 
Om en vecka är det kontroll sen ska det chopas i luleå. Får se vad docktorn säger. Vågen har börgat att pändla upp och ner nu så jag vet inte om den inte riktgigt ve vad den vill ännu. men nu stod den på 48 kilo på morgonen och det är ju bra. Får gärna stanna där.
 
I luleå ska jag kålla på nya jeans. Dom har så bra jeans på HM för bara 99 kr så det ska jag köpa sen en vinterjacka måste jag kålla. Funderar på att prova en barnjacka men jag får se vad jag hittar. Men en jacka är ju ett måste. Har ju verkligen inget som jag kan ha från förra året. Jag har fastnat för täckjackor med bälte =) heheh jag har blivit lite knäpp.
 
 
Hoppas att jag hittar en i luleå. 
 
Nä nu grejja lite här hemma. 

Kommentera här: