30 september.

I morgon är det en ny månad. Månaden där det gått 1 år sen jag opererade mig. Tänk vad fort det gått. Tyckte det var nyss jag satt där och väntade på att få komma in i operationssalen och jag mins hur nervös jag var. Hur mitt hjärta bankade i räserfart och jag var både rädd och förväntansfull. Ja alla dessa tankar och funderingar. Gör jag rätt val? Ska jag verkligen göra detta? Ja och så vidare och vidare. Och när jag somnade och vaknade av all dessa smärta och illamående. Det första jag tänkte  på att vad fasen har jag gort. Hur ska jag få detta ojort. Hihi. Ja inte var det lätt. Men efter ett par timmar så jick rädslan över och jag ångrar inte i dag att jag gort detta. Jag har fått ett helt nytt liv och jag årkar mer än förr. Jag älskar att gå i butiker och jag känner inte att människor tittar på mig nå mer. Jag är en i mängden nu. 
 
 
 
I dag ska vi i väg på 2 kalas. ett barnkalas sen ska vi till jockmock och fira svägerskan. Jag är lite nervös hur det ska gå med mina intag. jag kommer inte hinna äta riktig lunch. jag hoppas att det fins varmkorv på kalaset annars får jag fara på statoil och köpa en inan vi åker vidare till jockmock. Det komemr finnas smurgåstårta i jockmock så det kan jag ju ta när jag kommer framm. Ska försöka undvika alt fikabröd i dag och jag ska ta med frukt i stället. Inte lätt såna gånger. Men men. I går åt vi hasselbakspotatis och rostbiff till middag. Jag har verkligen blivit duktig att äta sallad till maten nu. Jag älskar att sätta melon i saladen och sen fetaost. 
 
Nä nu göra klart det sista. 

Trött less och ont i magen.

Hojj vad jag är less på alt just nu. Jag känner mig inte als i form och jag har både ont i min mage och min nedre del och jag börjar undra om jag fått UVI? Måste ringa vårdsentralen på måndag och kålla om man får kålla upp det. Käns som jag har svag halsbränna med hela tiden. Det var bätre i förgår men sen komm det tebax i gen i går. Vist jag var på så dårligt humör att det slank ner kakor och sjit. Inte bra als. Hinner inte dricka mitt vatten som jag ska och jag känner mig trött. 
 
Tidigare i veckan så kållade jag på böcker för gastric bypass opererade. Jag har sen tidigare boken Gastric bypass för den första tiden. Men nu hittade jag en fortsättning för oss om vart opade 1 år eller mer. Mer recept och vägledning. 
 
 
Hoppas att det kommer i morgon. Behöver lite vägldening just nu för det är inte altid så lätt. Vill vara nyttig men det är inte altid så lätt. 
I  går vann jag 120 kr på triss=) Blev så glad. Jick i dag och kålla på blommor och till min stora lycka så hadde dom fått in Ernst serien av koppar och fat på våran blomsterhandel. tvekade inte en sekund på att köpa en THE kopp. Den kostade 125 kr så det var som meningen att den skulle följa med hemm.
 
 
Tog den svarta. På lördag hinner jag inviga den. Dricker ju altid Kafe med mjölk på morgonen. 
 
I morgon skutar man tidigare skönt det. Behöver sen få vara ledig hela helgen. Behöver verkligen vila upp mig, Tror jag håller på att bli utbränd. Vill inte als bli det men men. 

God förmidda.

Solen kommer framm i dag i gen och snart ska jag hoppa i skorna och ta en promenad. Samla lite energi och andas frisk luft. 
Tänk att det snart är jul i gen. Vad jag länktar. Jag vet inte vad det är som gör att jag bara älskar den högtiden. Känslan sen jag var liten sitter i och jag vill bara pynta hela huset. Sen har jag ju fått dille på tomtar. Lurviga underbara tomtar. Men snart snart får jag plocka framm det jag älskar =)
I år kommer alt vara mest vitt. 
 
 
 
Har hur många ideer som helst och jag ska pyssla en hel del i år. Hoppas att jag får med barnen att pyssla. Hoppas att jag hinner att fara på rusta en sväng inan jul. 
 
I går hann jag inte alls kålla på biggest loser vip. Men efter att jag sjussat ungarna i morche så satte jag mig ner och kållade reprisen. Jag vet inte vad jag riktigt tycker om årest deltagare. Jag och Anna har ju en sak gemensamnt och det är våran längd. vi är presis lika långa/Korta. Helst sjuk att hon vägde 79 kilo när honn komm till slotet och jag vägde 90 kilo när jag opererades, Jag var nog ganska stor om jag tycker att anna var stor när hon komm till slottet och hon vägde 11 kilo mindre än mig. Mycke kilon på våra små kroppar. 
 
 
Jag har lite funderingar kring vem det är som läser min blogg. Vem är ni och vad tycker ni om min blogg ? Skulle vara kul att veta. Ser att det är en hel del som läser denna. Kul =)
 
Nä nu hoppa i skorna och ut i solen. Bara passa på för eftermiddan kommer bestå av bad och fotbol för den minsta. Ja jag har som blivit en fotbolsmorcha =)