Så ledsen.

Läkarbesöket jick bra och han hittade inget större fel på mig men skulle benet försämras skulle jag genast höra av mig då skulle jag få åka på MR-Rönken. Han drodde inte det var nått nevrologiskt eller så. Men jag blev bra bemött sen så berömnde han mig för min viktnedgång och han tyckte jag gort ett bra jobb =)
 
I går fick jag mitt livs chock när jag komm ner i tvättstugan. Gubben har varit duktig och tvättat kläder i går och då har han valt att stoppa in mitt nya vita linne från haus of loloa tvättmaskinen med mörk tvätt. Ja ni kan ju lista ut skälva hur det jick. Skrek bokstavligen ut min vrede och gubben komm ner springandes och blev sur över min reaktion. Tack. Men nu lär han inte tvätta nå mer efter det. Heheh. Nåja har provat lägga i klorin men det blev inge bätre. bara massa fläckar och sånt. Har tänkt färga mina svart jeans så då får linnet med en förvandling. Kommer nog bli bra med svart linne. Ska bestlla tröjjan jag bestälde till linnet i vit senare i höst så då får jag beställa ett nytt vitt linne med. 
 
Jag älskar denna tröjja. Den är så bekväm och snygg. 
Nu har man ätit sig ett mellanmål. Ska snart i väg på dollarstore och köpa färg till kläderna sen ska jag handla till dagens middag. Bli kycklingburgare med gurkröra. Pojkarna ska få ha hamburgebröd till men jag ska bara ha sallad. Fundear på att köpa en färdig colslow. Sen efter det ska jag ta en långpromenad. Är lite rått ute i dag men inget regn så det är bara att passa på. 
 
 

Söndag den 17 september.

I dag är det exakt 1 år sen jag började med mitt nya liv. Ett nytt liv där jag tog över bestämandet av min kropp. ja det käns så. Jag drack min första nutrillet. tänk att jag klarade av att dricka sånt i 3 veckors tid. Fy vad duktig jag var. 
 
I helgen har jag jobbat helg och jag har ju altid haft svårt med intagen på helgerna. men vet ni vad. Denna helg har gått hur bra som helst. Jag har klarat av att inte ta en kaka eller bröd eller drukit sött. Jag har serverat efterett åt mina gammlingar utan att trilla dit. Men vist har man varit sugen. Men jag är så stolt att jag klarat av detta. Kommer vara jobbigt ett tag men detta klarar jag. Jag klararde av det för 1 år sen så varför inte nu. 
 
 
I morgon ska jag börga med lite träning. Hittade en träningsutmaning på facebooke från gruppen Haus of Lola som jag fölger. Jag har skrivit ut utmaning på papper som man ska göra i 3 veckor. Man ska samla poeng varge dag. 
 
Får se vad jag hinner med. men promenad och sen kettels på kvällen är det planerat. 
Har fortfarande lite ont i halsen men det vil som inte bryta ut. Hoppas att jag nu klarar av detta =)
 
Just nu har jag limpa i ugnen. Har varit och köpt glutenrfri havregryn. Har provar att baka det brödet som jag bakat förut fast nu helt glutenfritt sen satt jag morötter i stället för äpple, Hoppas att det är godare. Hadde tänkt sätta rödbeta i men den hadde jag kastat så det blev inte det att sätta i. Hoppas att det nu blir bra.
 
Nä nu dricka upp mitt kaffe. Återkommer med mer info om hur det jick hoss läkaren. Ska dit kl 09 i morgon. Får se vad dom säger om det är en nerv i klämm eller om jag har fått en stroke?
 

Vit bröd socker.

Jag har funderat ganska mycket på detta med vitt bröd och socker. När jag och Ninni var i luleå så åkte både det ena och det andra in i munen och det var inte bra als. Jag mådde verligen inte bra efter dessa dagar. Min mage var ond och uppsväld och jag kände mig trött och hängig. 
Jag är ganska rädd att trilla tillbaka till gamla vanor som jag hadde inan operation. Jag kunde äta i mängder och jag drack dricka och käkade massa socker i fprm av vitt bröd och godis. Inte konstigt att man såg ut som man gorde där i slutet. Men min tanke med denna operation var ju att ändra kosten och stara ett nyttigare liv. Vist att man i bland sätter lite marmelad på mitt grova bröd är vel inte hal värden men det är läskigt när det spårar ur. Nä får vara försiktig.
 
 
 
I går lagade jag biffar med fetaost i och gorde en svampsås med grädde. Inget mjöl till redning så den blev inte så tjock men gott var det. I stället för potatis så valde jag en sallad och sen har jag gort en coleslaw. Jag mår så mycke bätre utan potatis. I går fick jag även i mig mins 1 liter vatten. Jag ska få i mig minst 1-1½ liter per dag. Men det är väldigt sällan jag ens får i mig 500 ml. 
 
I dag blev det laxsallad till lunch och sen ska jag ta med mig rester av gårdagens middag till jobbet. 
I dag är det ännukallare ute och jag vill bara krypa under täcket men jobbet kallar. Hoppas jag bli varm av alt springande i kväll. 
Funderar alvarligt på att ta min nya vinterjacka på mig i dag. Den komm ju äntligen i går och den satt jättebra. jag var i dag och köpte en skarfs till den. Nu måste ag bara fixa fingervantar så jag inte fryser om händerna.