Väntan på operation.

I går komm min lapp om op i brevlådan. Dom har tagit i mot min remiss och beräknad väntetid är 1 månad. Inte långt borta då. Jag hoppas att jag får tid i december så jag är sjukskriven över julen. Är så mycke strul just nu på jobbet så jag vet inte hur länge jag årkar jobba nå mer. Käns helt hopplöst. Men i går kände jag att jag hadde min pappa med mig så gått som hela dagen. Han sa mig flera gånger att det kommer lösa sig. Sen så hände lite andra märkliga saker. Min lilla bil började strula lite. Baterilampan började lysa i bilen men den jick som vanligt. Tänkte inte mer på det och Tobbe sa att det kunde vara fukt som gör att den lyser. När jag hadde gort mina ärenden för dag så började en varningslampa att lysa. jag hämntade Erik från dagis och bilen startade som vanligt. Körde hemmåt och när jag nästan var hemma så slutade sterion i bilen att funka. Tänkte att bara inte bilen dör i korsningen men jag tog mig hela vägen hemm. När jag stannade bilen på uppfarten så tästade jag att slå av den och slog på sterion och den funkade men när jag skulle starta bilen så var den stendöd. Skrattade gått och hela händelsen och jag viste att jag fått hjälp hem. Ringde gubben som snapt kållade upp felet och komm hem och böt en ynka del som bara behövdes. Fort jort och bilen funkar i gen. Men fatta att den gav upp just hemma och inte på dagis. Helt klart att han var med oss hela dagen. Min älskade pappa. 
 
 
Min pappa dog 2009 helt plöstligt. var inte als bredd så det var lite jobbigt. Vi hadde inte värdens bästa kontakt men jag är glad att jag hadde axepterat hans sätt att vara och att jag älskade honnom för det. Han har inte haft det lätt men jag är helt säker på att han har det bra och att han är med oss ofta. jag saknar honnom och det är trist att han inte hann träffa sina barnbarn inan han dog. 
 
Ber ofta han ocm hjälp när jag behöver han och han fixar det mesta =) Får se nu då om han kan fixa min op i december=) Skulle vara så komiskt om jag nu får op då. Hahha. 
 
Har jobbat helgen som varit och det har inte sllinkit ner nått sött under tiden. Jag har prommat till jobbet så jag har fått i hop 13.000 steg varge dag. I går årkade jag inte röra på mig destomer och i dag har jag ont i halsen och jag känner mig ganska trött. Ganska trist att vara hemma skälv men det kan vara ganska skönt ändå. 
Planerar lite med julpynt och kållar runt lite på olika sidor. 
Jag länktar massor efter julen nu.
 
 Sånna här små söta hus ska jag göra till jul. Tror nog jag ska klara av att bygga sånna. Men man vet ju aldrig. Har gort en mall så får sen då, Tänk vad mysigt att överaska barnen med en varm kopp sjocklad och sätta såna små hus på kanten på koppen. =)
 
 

Kommentera här: