Kanelbullens dag.

I dag är det kanelsbullens dag. Har tuvär inte bakat i dag och jag har inte heller smakat på nån bulla. Lika bra det. Har varit bra dagar med intag av mat för mig och jag har larat mig från alt sm heter socker. Jag har såvit som en gris nu i flera nätter och det är så skönt att vakna utvilad. I dag har jag en hel del träningsverk och det är ganska jobbigt att gå men jag ska träna snart i kväll. Så fort ungarna är i säng så blir det att kra mina övningar. Ska ta några tag med kettels med så jag får träna armarna. 
 
Fryser lite i dag så jag tror det blir att spola upp ett badvatten med i kväll. Skulle behöva det. Fila föterna skulle vara skönt. Lite spa kan man säga. 
Glömnde helt borta tt väga mig på morgonen. Har tänkt ha onsdagar som vägdag men jag får fixa det i morgon i stället. 
 
I dag komm mina omepracol med posten. testade att hämnta ut mina tabletter med hjälp av apotea. Mycke billigare sen fick jag hemm dom på 2 dagar. 
Mina kläder från bonprix komm med i dag och min snygga tröjja jag bestälde den passade. Sen har jag ju bestält en sexig korsett och den passade den med. Hihih Undra vad gubben säger. Nu väntar jag bara på mina skor och min blus från Modehuset. Hoppas nu att skorna passar. Årkar inte beställa några flera och sjicka tebax. 
 
Fundear på att kålla en till vinterjacka på HM/Kapphal på barnavdelingen när jag är i luleå. Vi hinner nog gå på stan en snabbis på onsdag. Har ju utbildning till kl 16. 
 

Kommentera här: