Att ställa en diagnås.

Hojj. Nyss hemmkommen från frissan. Skönt att få håret fixat men det var inte mycke att fixa. behövdes inte färgas så det blev inte så dyrt.
När jag sitter på frissan ringde telefonen och det var min sons lärare. Hon börgar nu bli väldigt orolig för min pojke. Han konsentrationssproblem har eskalerat och nu måste det göras nått. Hojj. Tusen tankar far genom min skalle. Min fina kille som jag avgudar. Vi har ju länge sett ett problem och dom har verklogen försökt i skolan att hjälpa men nu går det inte nå mer tydligen. Bokade in ett möte så får se då vad dom säger. Mina tankar går dereckt till BUP ADHD ADD Ja alt man bara kan ställa diagnås på. Men harn har väldigt lätt att lära när han konsentrerar sig. Väldigt jobbigt i min skalle just nu. Jag har ju skälv troligtvis diagnåsen ADD. Jag har haft otroligt svårt i skolan men jag har inte varit livlig utan tyst och drömmande. Inte hänkt med al utan missat så mycket i skolan på grund av detta. Jag hoppas verkligen vi kommer på en lösning för detta. Han ska inte behöva komma efter i skolan. 
 
Har grinat en hel del här hemma för det är så jobbigt med sånthär. Inte lätt att ringa och ska försöka förklara till gubben vad läraren hadde sakt. 
 
Hojj blir inte lätt i dag. 
 
 
I dag blir det sån dag man ber om hjälp att årka. Tur jag har mina änglar som vakar över oss. 
 
 

Kommentera här: