365 dagar.

För exakt 365 dagar sen satte jag mig i bilen och jag började färden mot mitt nya liv. Jag hadde packat alt klart och vi skulle bege oss ner till piteå/Luleå. Resan dit var ganska jobbig. jag var ganska nervös och tankarna dom drog i väg ganska mycket kan jag säga. Jag funderade mycket på mitt val och om detta var det rätta. Hur skull ejag må efteråt och skulle jag lyckas gå ner i vikt sen. Hur skulle alt bli. Vad kunde jag äta sen och så vidare. Ja tänk vad nervös jag var i onödan. 
Men jag kunde aldrig drömma om att jag skulle väga 47 kilo 1 år senare. Att jag skulle lyckas gå ner 43 kilo på bara 9 månader. Det har gått otroligt fort men otroligt bra. Jag är otroligt nöjd över mitt resultat och jag är så glad att jag kan äta det mesta. Jag är så glad att jag valde detta. Och jag har verkligen fått ett nytt tänk på vad jag stoppar i mig. Förr kunde jag ju äta alt och lite till och jag mådde inte ens illa. Men nu när jag unnar mig fikabröd och limpmackor så mår jag illa och får ont i magen. Och det är så bra att jag får det. För då låter jag ju bli det. I går var det tuvär en sån dag som jag unnade mig en daimkaka på jobbet sen slank det ner nån liten kaka men sen inge mer. Men bra mådde jag inte. sen på kvällen så var jag så sugen på en limpmacka så det fick jag med mi mig. Men jag har haft ont i magen hela natten och jag har känt mig så sväld. Hojja ligen men men är huvudet dumnt får kroppen lida. 
 
Snart är det jul och jag sitter och kållar på klänningar att ha på julafton. Jag har haft en drömm sen länge att ha en svart spetsklänning. Lite sexigare så klart men jag hittar den på Toplady men den fins inte i min storlek. jag har bestält en liknande klänning från wish som komm i går. Lite stor över rumpan var den men det är lätt fixat med att sy in den. Sen var det vel inte bösta kvallan på den men den var mjuk och skön. 
 
Den var med ganska lång så jag ska korta va den lite. Inte så lätt när jag är så kort så blir ju alt så långt på mig. 
Får se om jag sätter på mig min julklapp till gubben med. Hahah en liten överakning på julafton kan han ju få eller? Hehhe så kul nu när man trivs bätre med en skälv. 
 
Älskar att klä upp mig på julafton och nyårsafton. Tycker det är så kul med att göra sig fin och att duka fint och laga god mat. 
 
Julen betyder mycke för mig. 
 
I dag jobbar gubben extra så jag är med barnen skälv hemma. Ännu sitter vi i pyjamas och morgonrock. Ingen bråska att klä sig här inte. Hadde tänkt få såva men Erik vaknade när Tobbe for så han somnade inte om och inte jag heller så det vara bara att kliva upp kl 07:30. När i blev hungriga. Ska snart klä oss och sen ska vi i väg på afären och handla lite lördasgodis. Johannes valde veckopeng i stället för god men Erik han är en riktig gottegris. 
 
 

Kommentera här: