Hej hopp.

I dag jobbar man eftermidda i jen och jag har än en gång blivit hörd och fått hjälp. Vet inte vad det är som händer runt mig just nu men det käns som att jag bli räddad från båded et ena och det andra. Vist jag har ju bett om hjälp men hur mycket kan gå rätt hela tiden. Hahha. Nåja bara tacka och taemot. Jag drog änglakort i går om frågan om mitt beslut och den sa mig att det vara rätt beslut. ingen tvekan om att jag valt rätt och på tisdag kommer jag släppa bomben. Vill inte skriva ännu vad det jag ska göra men på tisdag kan jag det. 
 
Som sakt det är dags att gå vidare i livet.
 
Känner mer och mer hur min kropp är på väg att barka och detta blir nog bra att jag gör. 
 
I dag börjar jag först kl 15 så jag har pysslat här hemma men alt jag hadde tänkt årkar jag inte göra. Skönt att ta det lungt en stund. Sitter och väntar på att posten ska komma men än kommer den inte. Mitt paket från bonprix har kommit till gällivare men jag har varken fått ett SMS eller en avi i brevlådan så om den inte kommer med posten i dag ska jag på Coop och kålla med dom om det har blivit en miss. Den komm för 1 vecka sen till gällivare. 
Har även hunnit ringa kirurgen och om brockoperation. Men dom viste inte ännu när det blir av. Så får se då. Ska försöka ta tag på banken angående min försäkring så jag har lite än att göra inan jobbet. 
 
Ikearesan jick jättebra och jag köpte inte så mycket men nu är köket helt klart och det blev så fint med mina nya handtag.
 
 
 
Vitt och fint och handtagen passade så bra.
 
I går gorde jag iårning min amaryllis och torkade lite apelsiner i ugnen.
 
 
 
Sg på chemat att jag jobbar den 24 november så jag ska smygstarta redan den 23 med att pynta. 
Nu snöar det massor där ute och det är så fint. Trist bara att man måste skotta. =)
 
Kan säg att mitt sockersug är borta nu. När vi for till Ikea var det en liten utmaning detta med mellanmål men det jick bra. Jag hadde med mig banan och smotti i bilen sen jick vi och åt nästan på en gång. Hittade först en liten pajbit med en röra men jag valde en sallad med lax och kokt potatis. men möjligheter fins. Skönt det. Sen jick vi på max inan vi for hemm och då valde jag en liten ostbörjare. Inte bästa velt men gott var det. Inte så ofta jag äter hamburgare. 
 
Nä nu ska jag glotta vidare. hej svejs.
 

Kommentera här: