Att välja livet.

I går komm man hemm efter 2 dagar i luleå. Har varit så roligt att träffa jänget i jen och vi har skrattat en hel del. Men det är så det ska vara. Och nu är jag färdig Arbetsplatsombud. Så skönt att kunna skiva det.
 
I dag blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Hadde planer på att kliva upp supertidigt för att hinna med morgonarbetet hemma med att sjussa dom små till dagis och fritte men så blev inte fallet. Barnen har såvit hoss sin fammo i natt så i går var det aldeles tyst hemma. Trist jag som saknat dom så. Nåja i dag ska jag hämnta dom så då ska mamma suggan komma framm Hihihi. Haha hon brukar pussa i jäl sina barn suggan. En grejj som jag kört med Johannes i bland på mornarna. Då kommer jag framm till han och säger att nu kommer mammasuggan framm och sen nöffar jag som en gris och pussar på han som en galning. 
 
 
Sen till nått helt annat. Ja detta med att välja livet. Jag hör att detta med att man operat sig är att förstöra sitt liv. Att man aldrig mer kan äta som förr och visse värsa. Jag har lärt mig under detta år att det är inte mängden som avgör smaken. Jag kan äta julmat men inte i samma mängnd som förr. Men nu väljer jag ju ut det jag verkligen tycker om. Jag väljer att må bätre med. Jag brukar altid äta onyttigt när vi åker till luleå men denna gång valde jag bort att sött och jag mår så mycke bätre. Jag har avstått från vitt bröd. Socker. kakor och tårta. Ja det bjöds på avskedstårta i går men jag avstod. Jag vet att jag kan ta tårtbiten men mår jag bra efteråt? Nä presis. Sen så har jag gått med i en grejj på facebook där man har en sockerfrii november. Helt klart nått jag jick med på. Så nu kör vi. 
 
Nu njuter jag av min frukost och ska snart göra mig klar för att åka till tandläkaren. Japp spänande att se hur mina tänder har påverkats av min operation. Det är så många som skriver att deras tänder bli svagare och trillar ut. Blir riktigt rädd. Men det återstår att se.
 
Min älskade frukost.
 
I dag kröp jag in i en barntröjja från bonprix. Helt sjukt men nu vet jag att jag kan beställa från abrnavdelningen. Billigt och bra. 
Nä nu göra mig klar ska vara där kl 10.
 
Hej hopp. 
Tandläkarbesöket jick jättebra. Ingen förändring på tänderna mer än att jag borstar för hårt. Blir att införskaffa en eltanborste nu. Jag har har haft det förut och jag tycker jag får renare tänder. 
 
Skönt att gå varge år men det är dyrt detta med tanläkaren. 700 spän. Nåja det är det värt. 
 
Efter det for jag och handlade och sen hemm och lagade lunch. Blev laxsallad i dag. Gått. Nu har man just plockat ut sista plåten med bröd ur ugnen. Blev att baka viktväktarnas bagels. Jag vet att jag provat att baka dom förr och dom är jättegoda. Om jag inte komm i håg fel så tyckte Tobbe om dom med. 
 
 
Ångrar att jag inte rev i lite morot och rödbeta i men det ska jag prova nästa gång. blir ju som lite annat. 
Ingen remiss till op i brevlådan i dag heller men den kommer nog på måndag. Ser ut som att julhelgen löser sig och sen kanche jag inte ens behöver söka semester mellandagarna men det återstår att se. 
Nä nu dricka mitt kaffe sen ska jag nog se klart mitt program som jag börgade se i går.
 
 
En helt otroligt resa man verkligen gör. Just nu ser jag hur det gått för dom 2 efter operation. Dom här som opast sig väger ju mins 300 kilo inan op så dom har ju en hel del mer att gå ner i vikt än vad jag hadde men det är så kul att se vilken förvanling dom gör. Från att bara ligga i sängen och inte kunna gå till att kunna gå och springa. Ja och plastikerna dom behöver göra efteråt. En del har hud som väger upp till 20 kilo. Helt jäkla sjukt. 
 
Nä nu krypa under filten i soffan. 
 

Kommentera här: