Hej svejs.

I dag har man varit ledig och det har varit skönt. Har inte gort det jag hadde tänkt men lite har man hunnit. Handla och sånt.
 
Satt nu och läste lite i bloggen hur jag mådde för 1 år sen. Mycket har ju hänt sen dess med min kropp. för exakt 1 år sen i dag vägde jag 72.5 I dag står vågen på 47-48 stor skilnad. Tänk vad lätt jag jick ner i vikt. inga större problem. Men jag läste också att jag frös en hel del då under den tiden. Jag fryser mycke nu med och helst dom dagar jag inte äter söta saker. 
 
Min klänning kommer nog i morgone eller på torsdag men jag hoppas nu den passar. Ska ha den på nyårsafton. Så kul att klä upp sig. Har en klänning jag ska ha på julafton.
 
 
Denn snaygga sak. Den är lite för lång för mig så den ska jag sy upp lite bara annars sitter den som den ska. Helnöjd. 
Snart fyler man år med. Får se vad jag ska bjuda. På Gräddtårta elelr nått annat gått. Tror inte jag ids ställa mig och baka nått. Vill ju klara mig från sötsaker. på lördag ska jag på julbord med brudarna från jobbet. Får se då vad jags ka ha på mig. Blus och byxor lutar det åt men jag är sugen på klänning med. Men det blir så kalt att gå hem med strumpbyxor. 
 
 

Jobbhelgen över.

Jobbhelgen över och jag har inte kunnat hålla mig från det söta. Hojj och urs. Nåja bara ta nya tag och hoppas på det bästa. 
När jag var i piteå så hittade min mamma en sån snygg klänning på gina. Jag vart inte så försjust i den i början men sen har den inte farit från min skalle. I går så bestäklde jag den. 
 
Får se om jag kan ha den. bestälde den i st XS. Bestälde även 2 tunikor så får se då. 
På lördag ska jag ut med mina arbetskompisar på julbord så då har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Kanche nån av dom andra klänningarna jag har. Får se. Eler om jag kryper i en snygg blus och en kjol. 
I bland kan jag inte fatta att jag är så smal som jag är. Har dagar då jag känner mig enorm och uppsväld. Käns då som jag gått upp 10 kilo men jag vet att jag inte gort det. 
 
I dag har jag bestämnt att jag inte ska baka np mer till julen. Det går inte als att göra sånt för mig just nu. Det är så svårt att hålla sig från att äta om jag har sötsaker hemma. Blir att köpa färdigt till min födelsedag. Ska bara koka knäck till jul och baka personslimpa mer blir det inte. 
 
I dag har jag frysigt som en hund i gen och det är säkert för att jag inte ätit nått sött i dag.
I kväll blir det att dricka första koppen glögg. Ska bli gått. 
 
Nu är det snart jul och jag länktar.

Sockersug och uppsväld.

Vad jag känner mig helt misslyckad. Varför kan jag inte hålla mig från socker och fikabröd.
 
För 1 år sen så hadde jag ännu inte smakat på nått sött efter operation och jag mins så stålt jag var över mig skälv. Jag vet att jag skulle må så mycket bätre och sen skulle jag nog känna mig bätre på alla sätt och vis. I dag har det gått bra. Jag har inte ätit nått sött sen så har jag fått i hop över 14.000 steg. Har ju varit värsta snöstormen här i 2 dagar så jag har fått skåtta en hel del. Det är så otroligt skönt att få bli av med lite enerchi med att skotta snö.
 
Frst januari ska jag ta tag i träningen i gen och det ska bli skoj. skäms verkligen att jag inte har kommit i gång med träningen ännu. har ju sånt fint gymm som vi får träna gratis på och den har ju öppet dygnet runt. Sen funderar jag på att börja simma redan på måndag. Jag är ju ledig så varför inte. Skönt att börga med nått inan jul. 
 
I dag har man jobbat eftermidda så jag passade på att laga lite matlådor inan jag började. Blev omelett och en korvgryta sen har jag makrill på jobbet så jag klarar mig nu hela helgen. Jobbar ju dubbla skift i morgon och på söndag. I helgen ska jag verkligen tänka på att dricka massa vatten för det har jag slarvat med i veckan. Känner att jag lätt får huvudverk.
 
Har helt glömnt bort att skriva att jag var i piteå förra helgen och jag hittade då en till vinterjacka och ett par tekkisar på barnavdelningen på Kapphal. Hlet sjuk att jag kan ha 150 på täckbyxor. heheh. Jackan tog jag i st 164. Hur fin som helst och var. Billigt var det med. alt för 698 kr. Var rea på både jackan och byxorna. Måste verkligen gå ofta på barnavdelingen och kålla på rean. Det är tur att jag är så kort anars hadde det inte gåttt. Men jag har verligen blivit liten. Herre gud. var på banken i går och hon sa att hon inte mindes att jag vart stor och hon frågade hur mycket jag gått ner i vikt. 
 
Nä nu ska jag ta mig en kopp chai latte. Älskar verkligen det. Mysigt nu inan jul med lite julsmaker.
 
 
Kan bara tillägga att jag har hunnit pynta hela huset med julsaker i veckan. 
 
 
Mys på hög nivå =)