Stjärnan

Drog ett kort i dag och detta stämmer så bra 
 

Stjärnan dyker oftast upp efter en tid av ledsamhet och sorg, som ett tecken på att hoppet och inspirationen infinner sig i ditt liv åter igen. Man börjar så småningom hitta något meningsfullt i livet eller i det man göra, något som leder till att man är på väg till en normal tillvaro igen. Kortet står även upp för att man vågar önska sig saker nu och att man börjar se ljuset i slutet på tunneln.

Stjärnan missuppfattas oftast som ett tecken på att allt blir bra igen, men en del tolkare inser dock att stjärnan endast är ett tecken på att frågeställaren nu mår bättre, har hittat ny inspiration och nytt hopp. För att saker och ting skall bli riktigt bra igen, behöver man även göra något och kämpa. Hälften av insikterna och drömmarna som nu dyker upp kan vara rena illusioner.

 

Bara att se frammåt nu då.

 

har varit ute och skottat gården och nu har jag satt spagetti på kokning. Sen promma till afären för inköp av midda sen jobbet.

Måndag den 13 november.

Oj oj. Snart är det jul. Inte långt borta. Julklapparna är klara så nu bara vänta på att det kommer med posten sen ska alt slås in =) Det grymnt roliga. Jag tycker det är så kul. Måste bara köpa mer tejp bara.
 
I dag jobbar jag eftermidda. jag är lite nervös och obekväm just nu men vi får se vad resterande reaktionerna blir. Berättade åt en arbetskopis om mitt beslut och det vart lite jobbit. men men nu är det som det är och jag måste göra detta. Kommer bli bra i slutändan.
 
I helgen har det falerat detta med sockersuget. Blev bullar och pepparkakaor och godis. Hmm men men nu är det jort. men jag måste jobba på att sluta vräka i mig bara för att jag kan äta en kakak då och då. Men det är svårt. Det gamla tänket tar över och då sitter man där och mår illla. 
 
I helgen har vi rensat i garachet så nu kna man köra in bilarna. Har nu kört in lilla scodan så den får stå där nu till i morgon. Ska promma till jobbet i dag. behöver röra på mig. Hoppas att jag kan det i morgon med. Ska efter min frukost ut och skotta gården klart. Skönt med frisk luft sen lite motsion. 
I går bestälde jag nya vårdtunikor i rosa och lila. Tycker dom vi har på jobbet är så tråkiga och jag vill känna mig fin fast jag jobbar inom vården.
 
 
Lite kul med lite färg.
Känner mig lite bätre i kroppen efter helgen. har verklogen fått vila upp mig. Har försökt att inte grubla så mycket utan pysslat på här hemma. Pojkarna har fått julpysla sina tröjjor och jag har bakat. Sen i går ville den minsta i familjen baka pepparkakor så det fick han. Så nu luktar det lite jul här hemma. 
 
Hittade så fina tröjjor på rusta. ungarna tyckte det var kul.
 
Nä nu ska jag plocka undan här hemma. sen ut och skotta gården. Får se hur många steg man får i hop i dag. =)

Hej hopp.

I dag jobbar man eftermidda i jen och jag har än en gång blivit hörd och fått hjälp. Vet inte vad det är som händer runt mig just nu men det käns som att jag bli räddad från båded et ena och det andra. Vist jag har ju bett om hjälp men hur mycket kan gå rätt hela tiden. Hahha. Nåja bara tacka och taemot. Jag drog änglakort i går om frågan om mitt beslut och den sa mig att det vara rätt beslut. ingen tvekan om att jag valt rätt och på tisdag kommer jag släppa bomben. Vill inte skriva ännu vad det jag ska göra men på tisdag kan jag det. 
 
Som sakt det är dags att gå vidare i livet.
 
Känner mer och mer hur min kropp är på väg att barka och detta blir nog bra att jag gör. 
 
I dag börjar jag först kl 15 så jag har pysslat här hemma men alt jag hadde tänkt årkar jag inte göra. Skönt att ta det lungt en stund. Sitter och väntar på att posten ska komma men än kommer den inte. Mitt paket från bonprix har kommit till gällivare men jag har varken fått ett SMS eller en avi i brevlådan så om den inte kommer med posten i dag ska jag på Coop och kålla med dom om det har blivit en miss. Den komm för 1 vecka sen till gällivare. 
Har även hunnit ringa kirurgen och om brockoperation. Men dom viste inte ännu när det blir av. Så får se då. Ska försöka ta tag på banken angående min försäkring så jag har lite än att göra inan jobbet. 
 
Ikearesan jick jättebra och jag köpte inte så mycket men nu är köket helt klart och det blev så fint med mina nya handtag.
 
 
 
Vitt och fint och handtagen passade så bra.
 
I går gorde jag iårning min amaryllis och torkade lite apelsiner i ugnen.
 
 
 
Sg på chemat att jag jobbar den 24 november så jag ska smygstarta redan den 23 med att pynta. 
Nu snöar det massor där ute och det är så fint. Trist bara att man måste skotta. =)
 
Kan säg att mitt sockersug är borta nu. När vi for till Ikea var det en liten utmaning detta med mellanmål men det jick bra. Jag hadde med mig banan och smotti i bilen sen jick vi och åt nästan på en gång. Hittade först en liten pajbit med en röra men jag valde en sallad med lax och kokt potatis. men möjligheter fins. Skönt det. Sen jick vi på max inan vi for hemm och då valde jag en liten ostbörjare. Inte bästa velt men gott var det. Inte så ofta jag äter hamburgare. 
 
Nä nu ska jag glotta vidare. hej svejs.