Hallåååååå.

Gomorgon. Här är vi uppe tidigt eller tidigt och tidigt fick såva till 8:45 i jalafal. Ska inte klaga. Barnen klarar sig skälv en stund på morgonen och dom rä så duktiga. Skönt när dom börgar bli stora.
 
I går stälde jag mig på vågen och den stod på 54,9. Så nu är jag helt i mål. Hadde ju inte gått ner alt för mycket sen förra veckan men lite i jalafal. Hadde tänkt i går att jag inte skull träna för jag har känt mig lite låg dom senaste dagarna och näsan har börgat att täppa i jen men gubben sa att det inte fins några ursäkter. Happ. nåja det var ett riktigt roligt pass, Fick prova på nått helt annat än kettels. Vi gorde armhävningar och flera olika övningar för magen sen såkörde vi ett hårtpass av plankan. Klarade av det mesta och det var kul att känna att armhävningar inte är lika tunkt nå mer.
 
Provade dom här övningarna 
 
Var fasen i lätt och den övre övningen ville jag bara tippa över på rumpa. Men sen säger jag då det. Att vi hadde riktigt kul och Gubben fick hjälpa mig hitta rätt muskel så han satte sin hand på min mage flera gånger och då hittade jag rätt teknik. Försökte lägga mig i brygga men än går det inte. Gubben gör ju en övning som jag ska prova på senare och den har mycke balans i sig. 
Hittar ingen bild på den övningen men den är svår att bekriva. 
 
Tänk vilken förendring jag har gort. från att vara en potatissäck på 90 kilo till en hurtig kvinna på 55 kilo som tränar 3 dar i veckan. Känenr mig ganska stålt.
Avslutade ju kvällen i går med lite glass och bubbel så klart. 
 
Var ju och skulle kålla synen i förra veckan. Ska ju prova ut linser, blev inte så bra kan jag säga. Synen har försämrats sen så kanche jag inte kan ha linser på grund av mina ögon men han har bestält ett par som jags ka prova. Sen så måste nya glasögon köpas. Ska bli spänande på onsdag och se vad jag välger. 
I veckan han jag in på lindex och kapphal för nu måste ett par nya BHar inhandlas. Mina har blivit aldeles för stora. Samnt att jag börgat att kåla på bikinisar. helt sjuk men nu käns det som jag skulle tordas prova att ha en. bestälde en från wich.
 
Hahaha får se om den passar. Den har ju en bra bikinitrosa så den dälger nog det mesta från magen. Heheh vi får se. 
 
 

Kommentera här: