Gomorgon.

Jobbhelgen jick i räserfart och jag har varit helt slut efter den. Bara ledig måndag och den dagen jick så fort så jag vet inte vad. Nåja jag hann med träning och det jag skulle. I tisdas så komm äntligen min skinjacka och vet ni vad. Den passade =) Helt otroligt. Så glad jag blev. Till och med min gubbe tyckte den passade. I går komm äntligen mina sommarkläder. Men där blv jag besviken. Bara 1 par av byxorna passade och tröjjorna. Den med fjärilar var hur snygg som helst så den har jag på mig nu, Jeansen som jag helst ville ha passade men jag lär ju få vänja mig med hänget. Hehhe helt vant men snygga var dom. Dom andra paren jeans ska jag sjicka tebax i dag. Trist. Nu blir det inte att beställa nå mer utan gå och prova i afären. ska ju till piteå den 28 maj då ska jag åka på en afär i piteå som har lite billigare kläder och handla sommarkläder. 
 
Nåja i går han jag både med en prommis och sen hemm och träna. Sen i väg och jobba kväll. Så skönt att hinna med min träning. Är grymnt sugen på att fara och simma på fredg men jag vet inte om nån anna vill det. Vi får se vad som händer. Annars får jag gå hemm och träna. 
 
men jag är lite sjockad över mig skälv för jag har aldrig klarat av att hålla motivationen så här länge. Helt otroligt.
försöker nu att ta kontakt med hermelinen och dom ska ringa upp mig kring 10 i dag så få se då. Börgar känna mig ganska less på att dom aldrig hör av sig. Hon skulle ju ringa upp mig när provsvaren hadde kommit men ingen har ju ringt, Surt. Blir lite less. Nåja nä nu fixa det sista sen i väg på jobbet.  
 
 

Kommentera här: