Rockabillyklänning.

I går kom min nya rockabillyklänning med posten. Den satt ganska bra men jag måste nog sy in den lite men det gör inget. Den vara lika fins som den förra jag har haft.
 
Så nöjd=) Jag har ju bestält en undertjol med så den provade jag ha under så den blev lite mer utsvängd =)
Hoppas bara vädret är bra den helgen det är Midnight sun meet. jag har bara varit på det en gång förut så nu vill jag verkligen gå i år. 

 

 
 

52.2

Ja vågen den verkar inte stanna. Lite nervös är jag alt. 
 
Har snart gått ner 40 kilo. Mina underkläder är för stora så jag måste köpa nya trosor. 
Beställde i går klänningar och en bikini från bpnprix. Testade beställa 32/34 så får se då om dom passar. 
 
 

1 År.

Nu är det som ett år sen jag fattade mitt beslut om att göra denna operation. Tänk vad fort det går. Jag ångrar inte als att jag beslöt mig för denna operation. 
Mycke har ju hänt med kroppen om man så säger. Men jag har verkligen funnit mig skälv. Jag är så glad att jag lyssnade på mina knslor och inte jick på vad andra tyckte och sa. Nä jag la dövörat till och det kommer jag fortsätta göra. Jag vet vad jag är värd och vad jag kan. Det är min kropp punkt slut. 
I dag jobbar jag 08-15 sen hemm och grejja. Mycket på med tomnten just nu. Altanbygge och blommlanden. Måste fara och köpa mer jord bara. Hoppas att vi kan fara och hämnta växthuset i helgen bara. 
 
I morgon ska jag fara på stan och köpa nya BHar. Har inte hunnit det ännu men i morgon ska jag. Ska även ut på galej med mina arbetskompisar. Får se vad jag ska ha på mig. Lär ju inte vara alt för varmnt på kvällen.