Vilken natt.

Jaha då var det sommartid. bara att klä av sig och ut och sola eller ? Hehhe inte riktigt lämpat här uppe i norr om man så säger. 
I natt har det inte blivit så många timmars sömn. Min yngsta pojke har blivit ganska förskyld och han har tunkt och andas och hostar en hel del. I natt har han haft feber så han har vaknat till och från och gråtit och velat dricka vatten. Mamma som man är så har man inte kunnat somna utan legat och varit orolig. Har såvit i hans säng ett tag sen vaknade han och velat  flytta tebax till sin söng och så har han tjorvat en hel del. Nu på morgonkvisten så har febern avtagit och han är pigg och han har ätit lite frukost. Men det blir nog att vara hemma med honnom i veckan. Blir bra för både han och mig. Vi behöver få vila upp oss.
 
I går var det voffeldagen och skälvklart ska man ju äta det då. Jag kände att jag vilde prova på att äta en mer proteinrik voffla än massa socker och mjöl så jag  googlade fram ett bra resept på en god voffla med mycke protein. Hittade en med ägg och keso och lite fiberhusk. Var inte som en vanlig våffla men den var god i sig. Kände mig inte als lika sväld som annars så jag tror det blir bra att köra mindre mjöl ett tag. 
 
I går bestälde jag ett par byxor som jag kållat på ganska länge. Dom är så snygga. hittade dom på www.hemfinahem.se
 
Bestälde dom i smål så får se då om dom passar. Måste bara hitta nån snygg blus till. Dom har mycket snygt på hemfinahem. Byxorna var dom sista dom hadde kvar så det var tur att jag bestälde i går.
Nått posetift jag upptäkt med byxor i mindre storlek är att dom bli kortare i benen så jag behöver inte sy upp dom. Jag har ju altid haft problem med förlånga byxor när jag skälv är så kort. 
 
 

Kommentera här: