St 36.

I går drog jag på mig ett par byxor i garderåben som vara i storlek 40. Har ju just nu bara 3 par byxor i garderåben och dom 2 andra är i tvätten så jag hadde inget val än att ta dom som fans. Jag slutade tidigare i går så jag jick dereckt efter jobbet på stan en sväng. Jick på kapphal och kålade lite och jag tog likadana byxor som jag hadde på mig fast jag plockade på mig ett par i 38 och sen tog jag ett par i 36. Han tänka att jajaj jag kan ju prova men knappast att dom passar. Tog beslutet att prova dom först. Och till min stora förvåning satt dom helt perfekt. helt sjukt =) Så jäckla glad jag blev. 
Har nu hittat min andra skinjacka som nu sitter perfekt. Den är rätt så snygg så nu till våren åker den på. Får se när mina fräcka jeans kommer från Wish. Köpte ju ett par tidigare som tuvär aldrig kommer att passa så jag bestälde dom i större storlek så får se då. Men alt annat jag bestält har passat och nästan varit för stora. Min jackor jag bestält sitter lite löst så den ena funderar jag på att sy in i midjan. Den kostade ju inte så mycket så varför inte. Har ju bestält skor med och dom satt bra. Tröjjor och tjolar. Den är farlig denna app. Men ack så rolig =)
 
Nä nu ska jag göra ungarna färdiga för skola och dagis och jag ska sminka mig. I dag ska pälan på besiktning så håll tummarna att den går i genom. men det är klart det är ju en saab =)

Kommentera här: