Plastik.

Nu har jag ju kommit en bra bit i min viktresa och jag är ju som snart klar. Mycke har hänt med min kropp och jag har ju som ninte samma kropp som jag hadde när jag var 16 år. 
 
Nu har jag ju som bara 4a kilo kvar att gå ner och sen vet ju inte jag vad min kropp vil. Den kan ju stanna där jag vill eller så fortsätter den att gå ner i vikt. Men det återstår att se. Jag ju länge tänkt på en plastik av ett slag och det är ju bysten i första hand jag vill göra. Jag vill inte ha ett inplantat men att få en mindre fastafre byst hadde varit kul. Men det vet jag att jag får bekåsta skälv. Dom gör sånt på det stället jag gorde min gastric.
Sen har jag ju hela tiden sett att min hud på magen dragit i hop sig väldigt bra. Men dom sista kilorna har mycket hänt. Nu tycker jag att det hänger mer på sidorna är förut. Jag trivs inte als med det lilla huden på magen. Blir inte nån stort ingrepp om jag nu vill göra magen med. 
 
 
Vi får se vad läkaren säger. kommer det hänga mer än 3 cm ska jag ansöka inom lanstinget annars får jag vel bekosta det skälv. 
 
Jag kan ju räkna med att alt kommer kosta 80.000. Inte billigt. bara att börga spara. Ska kålla lite vad dom säger när jag är på 6 månaderskontroll. Spännade. 
I morgon är det vägning i gen och sen så fyller älsta pojken 9 år. Helt otroligt vad fort åren går. På tisdag ska det börgas tränas i gen och jag länktar. På måndag efter jobbet ska ett par gympaskor inhadlas. 
 

Kommentera här: