Mellanmål.

ja detta med dessa mellanmål. Jag äter aldrig så många som jag borde och det är inte bra. Men jag hinner verkligen inte och att komma i håg är lika svårt. I går åt jag inget mellan frukost och lunch och sen han jag typ inte mellan lunch och middag så i går var jag så yr och trött på eftermiddan. inte als bra sen detta dricka vatten är lika svårt. I dag har jag hunnit trycka i min lite keso med mellon och det är ju bra. Men jag har även svårt att komma på nått att äta. Hojj. Nåja. Bara kämpa på.
 
Mina byxor har kommit på coop så jag och Erik ska hämnta ut dom när vi ändå ska hämnta Johannes från skolan. Får se i kväll om jag går en promenad. Skulle verkligen behöva det. Rensa tankarna lite. Har ju som så jobbigt just inan mens med svåra tankar och lätt depp. PMS är inte kul att ha. jag har även märkt på kroppen att jag blir smått sjuk just inan mens. jag fryser har ont i kroppen och känner mig febrig. Helt sjukt hur kvinnokroppen funkar. bara att bita i hop, Om några dagar är det över. 
 
I morgon är det första april och då ska det hittar på ett skämnt men det det får vi se i morgon vad jag ska hitta på. 
 
Sen en liten fundering till er Läsare. Jag har ju ingen aning om vem ni är så om ni vill lämna en blänkare om vad ni tycker om min blogg skulle jag bli väldigt tacksamm =)
 
Kram till er alla där ute. 
 
 
 

Kommentera här: