Kappitel 2

Ja nu har man börgat fundera på att gå in i kappitel 2 i ens liv. Jag har nu stått still i vikt i 2 veckor och jag börgar känna mig ganska färdig med min viktnedång. Men man vet ju inte om jag nu kommer att gå ner i vikt mer eller om min kropp vill stanna på 59 kilo. Om det skulle vara så så gör det mig inget. Jag har ju 55 som målvikt och vad kan hinna hända med kroppen på bara 4a kilo? Inte mycket. Jag kommer ju in i st 36 på byxor och mindre vil jag inte komma in i. 
Jag ska ju på 6 månaderskontroll i april så får se då vad som hänt och vad dom säger. Men är det så att jag står still nu så börgar man ju med ett nytt kappitel. Det är nu ska jag ska hålla denna vikt sen så jag ju inte gå tillbaka till mitt gamla liv. Men jag tror inte det ska bli så svårt. får värsta dårliga samvete av att äta en halv kubbe =( Inte så kul men det kan ju samtidigt vara bra. Jag välger ju helre en sallad än en pizza och samma sak när min familj ska äta hamburgare. Nä fy hinner jag tänka. 
 
 
Nu blir det att lägga högre växel på just träning. i går jick jag till jobbet och sen hemm efter jobbet. I dag jobbar jag med eftermidda så jag funderar på att gå 1 timmas prommis inan jag ska äta lunch. Träning ska jag ta tag i på måndag. Men först blir det att börga promma varge dag. 
 
Nu har man just ätit lunch. blev taco i salladsblad. Gott fast jag inte åt nått bröd. Jag har även hunnit vara på en prommis i 40 minuter. Går så fort fast jag jick i över 9 kilometer. Inte illa. Ska så klart gå till jobbet med. Nu njuter jag av en kopp kaffe. 

Kommentera här: