Go morgon.

Nyss fikat min frukost och nu sitter jag här. johannes är sjussad på skolan och Erik tittar TV. Jag är ju hemma med honnom i dag för han är inte riktigt pigg ännu. Hostar och är slemmig. Men på måndag ska han få fara på dagis. 
 
I går jobbade man kväll och det var ganska jobbigt. är så trött hela tiden men annars hann vi med det vi skulle. Har ju bestält godis till jobbet till påsk. Smakade faktiskt 4a godisar. Men om jag säger så här så var det helt bortkastat. Det var det vidrigaste jag ätit på länge. Smakade inte als som jag hoppats på så det blir inget godis under påsk för mig. Ganska bra med andra ord. Kan det vara för att jag inte äter godis som det smakar så illa eller? Men jag som altid älskat godis. Nåja. 
 
 
 
I går var jag även på gällivares nya gym och hämntade ut min tagg, Kommunen har ändrat lite i sina vatal så nu går vi inte på badhuset nå mer utan ska gå till ett annat gym. Men jag säger då det. Nya bra maskiner och det verkar vara bra saker där. Så nöjd. Och kommunen skämmer ju bort oss. ett årskort på CR8 kostar 4000. Så vi ska nog vara glada och nöjda =). Trist bara nu att jag har min brock. Jag vet inte om jag får träna ännu, Väntar ännu på att Hermelinen ska ringa upp. 
 
Skulle så vilja träna och få en stark kropp. 
 
I dag blir det att grejja lite här hemma. 

Kommentera här: