Go morgon.

Ingent vidare väder ute men käns som att solen försöker komma framm. behöver värme nu. Fryser så mycket. börgar bli däppad av att sommaren lyser med sin frånvaro. 
 
I går firade vi midsommar. var ju en hel del fålk här. Min sambos syster med hennes familj sen komm svärmor med. Min råsa klänning från bonprix komm fram och den var så fin.
 
Kände mig så fin. Fatta att detta är min kropp nu. I bland kan jag inte riktigt förstå vad min kropp har förvandlats till. Ser i bland hur min sambo tittar på mig lite extra, Tror han med ser =) Men jag trivs så mycke bätre med mig skälv nu. 
Tog på mig mina öronhängen med som jag gort skälv. Dom passade så bra i färg. Gorde ingen midsommarkrans trist nog men det jick bra utan. 
Försökte duka fint trots att vi skulle vara så många, 5 vuxna och 6 barn så vi hömntade in vårat trägårdsbord där det ryms 6 st så det fick stå i hallen. Så ungarna fick sitta i det och vi vuxna satt i det vanliga köksbordet. Jick hur bra som helst. 
 
 
Vi grillade en hel del och alla uppskattade min potatisallad jag gort. Trist sånna här gånger att jag inte kan smaka av alt utan får bara äta så lite, Men det var gott det jag åt. Till efterrätt så gorde jag äntligen melontårta. Som jag har tänkt så länge att prova göra det och nu äntligen fick jag göra det. Alla uppskattade den och det var så gått.
 
Satte blåbär som dekoration och dom blev lite roliga. prickiga bomber =) 
 
Nu på morgonen passade jag på att ta en bild på min mage. Har ju bara lite lös hud och inget häng men när man ligger ner så kan man ta tag i en hel del hud =)
 
 
Ja nu ser ju. Ska till luleå på hermelinen till hösten för bedömning av mitt brock och då funderar jag på om dom kan kålla på vad man kan göra för nått av min mage med. Kul att se vad det skulle kosta. Kanche dom kan göra alt på en gång. Brocket och magen. men vi får se. Kostar det alt för mycket så skiter jag i det. Men det skulle vara kul att höra vad dom säger. 
 

Kommentera här: