Änglar.

I veckan så har jag bestält lite saker som har med mitt inre liv att göra. Jag har en starkt tro till änglar och spådom. Inget jag skriver så mycket om men just nu känner jag mig väldigt andlig. Har haft ett par jobbiga veckor både på jobbet och privat. Har varit så trött av alt men i dag vaknade jag och har en känsla att jag vil hela. Jag har en jobbarkompis som med har haft det lite jobbigt så jag har bestält lite magiska stenar åt henne, Dom ska hon få på måndag, Jag har skälv magiska stenar hemme som jag brukar bära med mig när jag har det svårt. 
Hoppas att hon kommer må bätre när hon får dom. bestälde även änglakort. Kort jag kan ställa frågor till som ska ge svar.
Jag har ju tarokort hemma som jag drar i bland och får väldiga bra svar på men man kan aldrig få för många kort. Sen har jag bestält en pendel. Har aldrig testat det förut men nu ska jag prova.
Om pendeln

Pendeln har en rad användningsområden. Man kan säga att den är en förlängning av ditt undermedvetna. Du besitter en mängd svar inom dig, som du inte är medveten om. Pendeln kan hjälpa dig ta fram dina egna svar på viktiga eller mindre viktiga frågor i ditt liv. Du kan utforska vilka näringsämnen du behöver tillsätta för att din kropp skall må bra, eller andra hälsofrågor. Du kan söka efter strålning i ditt hem, eller efter borttappade saker. Du kan få vägledning i karriären, i dina relationer, du kan utveckla din intuition, ta reda på vem du var i tidigare liv och mycket mer. 


Pendelns kedja/tråd hålls mellan tumme och pekfinger. Låt sen pendeln hänga fritt. 

Ställ tydliga ja/nej frågor. Du bestämmer själv vilket utslag som är positivt eller negativt, men det vanligaste är att pendelutslag medsols i en cirkelrörelse tolkas som ”ja” och motsols i cirkelrörelse betyder ”nej”. Pendelutslag i en rak linje kan följaktligen tolkas som ”vet inte”. Pendeln kan också röra sig i en ellips, vilket till exempel kan betyda att du inte är ”mogen för svar ännu”. Dessa regler fastställer du innan du ställer frågan. Det viktiga är att du följer dina egna regler. 
 
Spänande spänande. Jag kommer inte prova dessa saker på andra människor utan ska testa på mig skälv. Jag har en känsla av att jag var en Häxa i mitt andra liv. Skulle verkligen vilja träffa en erfaren människa som kan hjälpa mig finna al kunnskap och hjälpa mig börga se saker som jag inte ser. 
 
Jag har ju uppleft mycket i min barndom. Saker som inte ett barn ska uppleva. men jag är otroligt glad att jag har klarat mig igenom detta och att jag har haft en tanke hela tiden med mig som får mig att klara jobbiga saker. Jag var inte gammal när jag sa till min pppa när han hadde gort illa sig att ALT ÅRNAR SIG: DET KOMMER BLI BRA SKA DU SE. 

Kommentera här: