God morgon.

Happ då siter man här aldels ensammen medans mina pojkar snarkar på. vaknade redan kl 07:30 att jag fick ett sms sen har jag inte kunnat somna om. Min första riktiga semseterdag eller vad man ska kalla det. Jag var ju ledig lördag och söndag med men det är vel igentligen först i dag som det räknas från? hehhe. 
I helgen har vi rustat klart med altanen mellan regnskurarna och i går blev den äntligen klar. Har hunit vara i jockmock med i lördas. En bit att åka men vi hadde myspys där vi var. Jag har ätit smurgåstårta och lite ficka. Jag mådde inte särsilt dårligt när jag åt utan det komm i går på morgonen in stället. uppsväld magkattar och orolig mage. Inte kul men det är inte så ofta man är på kalas. 
 
Min gubbe sa i går att nu får det räka med att gå ner i vikt för jag börgar bli för mager. Funderar på att ringa VC och få prata med en dietist och bra tips om hur jag ska stoppa detta nu. 
 
I dag blir det en städardag. det ska renbäddas och dammtårkas och vaskas. Bara passa på när det rägnar. ska nog hinna med att fixa fötterna med med strumporna jag köpt. 
Satt häromdagen och pysslade i hop ett armband där det står gastric bypass.
 
Blev grymnt nöjd.
Har även nu äntligen bestält den snygga jackan jag kållat på wich hoppas bar den nu passar. bestälde även en snygg väska.
 
Hoppas att dom kommer snart. har bestält lite annat med så får se när dom kommer. 
Nä nu ska jag göra mig i årning sen bara ta det lungt inan huliganerna vaknar. 

Kommentera här: