För 1 år sen.

För 1 år sen tog jag ju lite bilder på mig. Har ju haft dom som förebilder på min viktresa. jick i genom lite bilder i telefånen och la in min ansiksbild som jag tog vid 90 kilo och satte i hop den med min midsommarbild och vilken skilad på bilderna. jag verkligen stråar nu tycker jag.
 
Se skälv. Nog har det hänt en hel del. Men jag är nöjd. 
Mina kläder som jag har bestält har kommit och min tjol satt som den skulle och samma sak med blusen. Mina jenas som det är spets på satt med bra så jag är så nöjd. 
Var på lindex i veckan och provade byxor på barnalvdelningen och där var 170 för stort så jag ska prova st 264 nästa gång. Men snacka om att jag kommer spara pengar på att få gå på barnavdelningen. funderar på att beställa barnkläder på bonprix och prova. För där kan jag ju inte bställa nå mer på vuxenavdelningen. Deras kläder är ju för stora. 
I dag har vi varit utre och grejjat hela dagen så nu är jag ganska trött. Har varit så dårligt väder här på senaste så jag har inte kunnat vara ute och prommat. Men till veckan är det min sista vecka att jobba så då hoppas jag att det är bra väder så jag kan gå till jobbet. behöver röra på mig nu. Har varit så dårlig med alt sött nu i veckan så jag skämns. Har till och med ätit schips =( Fy skämns på mig. 
 
Nä nu lägga sig på soffan och slappa. 

Kommentera här: