En reaktion =)

Jag har märkt att snart är det ingen i dee att hälsa på fålk för nu kännr ingen i gen mig. I går kväll var vi ute med den yngre pojken så han fick syckla lite. Våran granne som bor på adra sidan vägen vara te och klipte gräset. När han hadde klipt klart så komm han fram mot oss och frågade glatt vad som hänt med mamman i familgen =) Han var helt sjockad av att se mig. Han sa att halva jag var borta. Kul att höra =) Han tyckte jag var svinsnygg och att jag har gort ett bra jobb. Han hadde sett mig för ett par dagar sen på gården men då trodde han att Tobbe hadde träffat en ny =) hahah tänk om rycktet hadde gått på kvarteret. Hahah =) Men det är så kul att höra att man är snygg för en gång skull =) Jag måste erkänna att jag känner mig snygg med. 
 
I helgen är jag skälv med huliganerna. Gubben har åkt på kevne. Den älsta pojken sa i går att han vill äta kräftor i helgen så nu har vi varit och handlat lite sånt. Lite tilltugg och sånt. Köpte en liten västenbottenspaj med svamp i. Lite jobbigt att jag måste tänka på att inte köpa för mycket för då är alt bortkastat. Man äter ju som inte 20 kräftor nå mer och vräker i sig massa goda ostar i mängder. Och nu när gubben inte heller är hemma så går det ju inte åt så mycket. 
 
I går komm mina hängselbyxor från wich och dom passade bra på mig. Få se vad vi hittar på till middag i dag. Blir väl rester. åt grillat älgkött i går men jag gar svart för kött efter operatioen. jag blir så fort mätt så jag blir rädd. Vet att det är viktigt med proteinet. 
 
 
 

Kommentera här: