9 månader och LCHF

Gomorgon. I dag är det 9 månader sen jag la mig på operationsbordet. Fatta vad fort det gått. Och att jag hunnit gå ner det jag ville på den tiden. Helt sjukt. Har det ganska jobbigt just nu med sötsuget som slår till bara så där så i går bestämnde jag och en arbetskolega att i dag ska vi köra lite LCHF. Bort med alt sött och kålhydrater som inte är bra för kroppen. Nu kör ju inte jag LCHF för att banta utan för att må bätre i kroppen. Jag äter ju mina finkrisp till frukost men jag har även ett bröd som är är mer LCHF också men det lilla brödet som finkrisp på morgonen gör nog inget. Till lunch i dag ska jag göra en god kyklinggryta. Jag jobbar annars kväll men jag börgar först kl 13 så lite hinner jag inan det. 
 
I går prommade jag äntligen till jobbet och i gpr fick jag i hop 14000 steg. Ska promma till jobbet i dag med. Nu ska det prommas varge dag.
Måste sätta fart med träningen med. Vi har verkligen slappat i väg med det både jag och gubben. 
 
I går fick jag mitt babyfot med posten. 
Detta är verkligen nått jag länge velat prova så på lördag på min första semesterdag ska jag prova det. Sen tar det ju ett par dagar inan huden börgar släppa. Helt kolt är det. Länktar tils det lossnar massa hud. 
Nä nu hoppa i duchen. 

Kommentera här: