Underbart =)

Sist jag skrev skulle jag ju prova några byxor i garderåben som jag sist provade var för små. Vad tror ni har hänt. Jag har nu krymnt så dom passade =) så lycklig jag blev. I går kväll låg jag och undrade vad med jag kunde ha i garderåben och jag komm på att jag har en jeanskol som jag tycker om. I dag efter duchen så provade jag den och den satt som ett smäck. Så himla kul. Ska prova några tunikor med sen. 
 
Seb har jag nu i några dagar börgat fundera på bröstlyft. Vist har min tissar försvunnit en del men jag verkar ha kvar ganska mycke fett i dom så dom är inte som påsar. Jag behöver nog inget inplantat utan bara ett lyft men det återstår att se när jag gått ner färdigt. Sen har  jag en till grej som dom får fixa i samma veva i så fall. Jag vet inte om man kan få det via lanstinget eller om jag måste beta skälv. Det återstår att se. 
 
I dag komm ångensten som ett brev på posten och jag fattar inget. Nu sitter jag med hörlurarna på med musik för att få tänka på annat och se om det försvinner. Jag har nu i 2 dagar kunnat vara ute och promma. I går när jag var och hämntade den älsta pojken hoss en kompis så slog det mig att i vinter kan jag fara med Johannes på skidor. Vi hat ett jättefint skidspår här ganska nära så då ska vi åka han och jag. Börgade kålla lite på skidkläder åt han som är lättare än täckjacka och täkissar. hittade sånna fina på XXL så vi får se om vi beställer det eller om hans farfar kan springa in på XXL när dom är i luleå. 
men helt sjukt att jag fick en sån länktan att fara och åka skidor. Men det är ju roligare när man har nån med sig =)
 
Ska bli så kul.
 
I morgon ska jag ju börga med min lilla utmaning sen så ska jag ringa frissan. Nu åker mitt hår. Vill ha tebax min gamla frisyr. 
 
Typ som denna
Jag bara älskade det sen så tyckte mamma att jag passade så bra med den. Får se när det fins en ledig tid. Får se om jag väger mig i morgon eller om jag väntar några dagar. 
 

Kommentera här: