Träning tankar och dålig sömn.

Ja inte är det lätt att få ungarna i säng i går. Den ena somnade i tid och den andra vägrade såva. När det var dax för mig att läga mig så vaknade ju den yngsta och var hugrig. Oj oj. Nåja ill slut somnade vi alla i våran stora säng. sen såv vi som grisar hela natten =) I bland kan det vara mysigt att vi alla såver tillsamman.
 
i dag var det upp och fixa frukost och fixa klart för barnens skola och dagis. Inte så lätt att komma i håg allt men alt löser sig. Nu har man hunnit vara och handla och skotta gården. Lunchen fick i dag bli en sallad som dom har på ICA och coop. Man plockar skälv från ett salladsbord och det var ganska lött faktiskt.  Gott var det med. 
 
 
Blev mest kräftskättar som jag tycker om. sen lite sallad och melon. Tog en liten dressing som var ganska stark men det jick bra ändå. har ju kvar sallad till i morgon med. 
I går ringde jag frissan så den 26 ryker mitt hår. äntligen. Står inte ut med min kalufs just nu. Hoppas jag inte ångrar mig sen bara, 
 
I går var det dag 2 på utmaning och jag klarade det med. Men nu börgar ha ganska ont i benen kan jag säga. Provade mina träningskläder jag fått från I form. Nu sitter som perfekt och min sportBH jag köpte på Coop var ju för liten sist men nu passar den med. 
 
Träningskläderna var ju hur snygga som helst.
 
Kul =) har ju tagit ett nytt erbjudande från i form så tidningen bör jo komma snart i brevlådan. 
 
Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen städa lite och kanche hänga upp mina gardiner =)
 

Kommentera här: