Slö helg.

Skulle hinna med mina övningar i helgen men så blev det inte. Jag har varit helt slut sen så i måndas årkade jag inget. Frös och var så trött. men i går då fick jag nån kick på eftermiddan så då åkte snabeldraken framm och jag gorde min övningar och städade lite här hemma =) Så skönt när det var gort. I dag jobbar jag eftermidda och då ska jag hinna med mina övningar.
 
I går åkte måttbandet framm och vilken skilnad det var nu. Måttade mig sista i slutet på oktober. Nu visade det att jag har minskatt 25cm i midjan och 7 cm på armarna. 3 cm å halsen och bysten 11cm och låren 10. helt sjukt. Får se vad vågen visar i morgon. 
 
Känner en stor skilnad i kroppen nu. När jag ligger ner i sängen så känner jag mina höftben och jag känner mina revben med. Lite läskigt i balnd. Nu har jag bara 10 kilo kvar att gå ner om nu vågen visar 65 kilo i morgon. Hel sjukt vad fort det gått. Börgar bli lite orolig över min trötthet och yrsel men det hör vel till. matintaget går sådär. upplever i bland at jag inte kan äta så mycket. Kan inte äta upp den mat jag får på talriken. Äter ju endast på arsett. Får inte i mig ens en hel smurgås på morgonen.
 
Men ensak har jag reflekterat över är hur min kropp har motsägit sig halvfabrikat. jag kan inte äta pottibullar och pyttipanna. Jag kan inte med plättar och hamburgare. Pizza går bra en dag men sen inte nå mer. Fiskpinnar gå inte heller ner. Tänk hur min kropp jobbar just nu. Så skönt att den skälv på nått sätt säger i från. 
Kan säga att min magesäck och min gärna jobbar jättebra i hop =) Så nöjd. 
 
I dag ska jag göra köttfärsås till lunch sen hitta på nått annat som jags ka ha med mig till middag på jobbet. 
Nä nu göra bort mina övningar sen hoppa i duschen =)

Kommentera här: