Rensa.

Nu är jag inne på säck nr 2 med förstora kläder och kläder jag inte vill ha kvar. Måste ta en dag och fara med dom till röda korset så jag inte har dom liggandes hemma. Jag börgade rensa bland BHar och trosor i dag och det var en hel del att kasta. Bharna åkte i säcken som ska till röda korset trosorna åkte i soporna. men så skönt att få mer plats i garderåben. Mycke nytt ska ju inhandlas. 
 
Nu sitter barnen och bygger lego och jag dricker mitt kaffe. har just ätit melon som mellanmål. Har fått nille på frukt. Fins ju jordgubbar att köpa på både coop och ica och dom är ju rätt så stora så 2 gubbar sen är jag mätt. men det är perfekt som mellanmål. 
 
I morgon är det jobb i gen och jag jobbar kväll. Min arbestkolega saka ta med sig mitt underställ jag bestält från ullmax. Blev ett helråsa och ett par sockor. 
 
 
Mys att ha på sig under skidjackan och byxorna. I år hinner jag nog inte åka mina skidor som jag stort skulle göra. Blir att satsa på ett par nya nästa år. Väger nog för lite för den jag har. 
Sen kanche jag måste tästa att åka slalom i gen. Erik ska vi sötta på slalom nästa år. måste kåll aom vi hitar ett beggat paket med pjexor och skidor åt han och testa vad han tycker. 
 
I dag är vi bortbjudna på middag så nu vid 16 ska vi hoppa i bilen och åka till barnens farfar. tobbe jobbar över så jag är skälv med barnen. I helgen kommer jag med vara skälv med barnen så vi får se vad vi hittar på. Dom låvar kallgrader så det blir väl att bara vara hemma och ta det lungt. Min näsa håller på att ta i jäl mig för jjag får inget annat än snyta mig just nu. Så himla jobbigt. Sen är jag ganska trött i kroppen så jag behöver nog lite vila. 
 
Undra när min box från köksboxen kommer. spänande. 

Kommentera här: