Mardrömmar.

Hojj för dessa mardrömmar. Att kroppen är så rädd för denna våg. Ja skälvklart så drömmer jag om att jag går upp i vikt. hojj. paniken i mig skälv. Inte kul. Får se vad den visar på fredag. Johannes hadde gort en sockerkaka i går och skälvklart såmåste man ju smaka lite men vist var det god men väldigt söt. Men ungen är duktig. 
 
I dag ska jag på stan med en arbetskolega. Inte ofta jag strosar på afärerena nu för tiden men mer ska det bli =) 
Funderar på att ta en betalkort på lindex. Så när man handlar så får man beta senare. skulle både vara bra och dårligt men framföralt faligt =/ Nåja. Jag måste skärpa mig med att beställa gregger. Nu räcker det. Inge mer wisch sen inge mer annat skräp. till barnen är det ju annat men det är bätre att gå och prova kläder på en afär än att beställa. 
 
På fredag smäller det. Så roligt vi ska ha hoppas jag. Har varit så trött i veckan. Hojj. mens och dårligt humör. Frysigt och seg. Nåja jag har inte varit ensammen. 
 
I dag är det 26- ute så det blir att låna Ebbas stålpe så jag har varm bil när jag far hem i kväll. Inte kul att åka kall bil =( Men det är tur att jag får låna hennes stålpe. 
 
 
 
 

Kommentera här: