Kläder och 0,2 på vågen.

Vart inge större minus på vågen denna vecka men jag ska nog inte klaga. det kunde vara värre. Får se vad den väger nästa vecka. Min packet från Bonprix komm i förgår och jag kunde ha alt förutom 1 tröjja och 1 par byxor som var för stor. Tröjjan behåller jag i fal att den passar sen men byxorna sjickade jag i väg tebax i går. Sen satt jag i går kväll och bestälde lite mer tröjjor. Får se om dom passar. Byxorna jag kunde ha satt jättebra  och mjuka är dom. Jeans leggings så det passade bra. 
Tobbes kusin skrev till mig om mina kläder jags ka föra på röda korsett. Hon ville ha lite jackor och tröjjor så jag satt i går och kållade vad hon kunde tänka sig vilja ha och en hel del fick åka hem till henne. Så få se då vad hon tycker. 
I går komm även min Box frön köket och oj vad skoj att öppna. Var lite smakprover på The och kex och lite sånt. Sånt som jag kan äta tack och låv. Men helt klart kul med sånna boxar. Överaskning varge gång.
 
Min förkylning håller i sig så i går kväll tog jag 2 panodil inan sängen sen somnade jag gått under en filt och täcket. Frös ganska mycket. I dag hostar jag en hel del och näsan riner och det är så jobbigt. Tobbe är ju inte hemma så jag måste ut och skotta gården. Vill inte men jag måste. Ska tvinga ut ungarna med så dom får frisk luft. 
 
 

Kommentera här: