Go morgon.

Ungarna på dagis och skola. i dag är man ledig och jag ska nog bara ta det lungt. kanche plocka lite här hemma men inget mer än så. 
Helgen jick i räserfart och jag är riktigt stolt över mig skälv hur bra det gått både med maten och med att Jobba. Jag trodde ju först att jag skull evara sjuk men jag klarade mig. har bara lite förkylning kvar men inge mer än så. 
jag har ätit mina mellanmål sen min mat. Jag har inte stoppat i mig nått söt och det käns i kroppen. nu har jag inte ätit sött på et tag. Mitt sug efter sött har som försvunnit. 
 
funderar mycke kring detta med att många skriver att dom har gått up efter ett tag men vad man då läser är att dom äter ju som dom gorde inan op. Dom vräker i sig mat och godis. Är det då konstigt att man går upp i vikt. Det gäller ju att ändra hela sitt tänk på mat och motiation. 
 
När jag städa i helgen så hittade jag min flowin bakom soffan. Sist jag var med i viktväktarna så fick man en träningsmatta med tillbehör och det var just en flowin. Jag har dessvärre aldrig provat den men när min förkylning gått över ska jag tästa den. Ska bli skoj. Måste bara fara och köpa mig ett par träningsskor. 
 
Får se hur svårt den är men det fölger ju med en video så jag ser att jag tränar rätt. 
 
I dag ändrade jag ju lite på bloggen. hittade ett nytt tema som jag tror jag trivs bätre med. Eller vad tycker ni? 

Kommentera här: