-0,9

I dag visade vågen nästan 1 kilo mindre men ingen panik för det. Nä det käns så skönt att den visade neråt så det får räcka. 
Känslan i kroppen är helt otroligt och jag känner verkligen hur jag har gått ner i vikt. Alla mina myskläder är för stora sen så börgar mina byxor med att bli förstora. Men det är ju inte så konstigt. Jag var ju ganska stor när jag börgade min resa. tänk att jag har gått ner 27 kilo. Helt otroligt. 3 kilo kvar sen är jag nere på 60 kilo. Det är länge sen jag vägde så lite. Jag vägde så här sist när jag blev gravid 2007. är ju som 9 år sen. Sen komm jag aldrig ner till det i gen. Jagh ar ju kämpad med viktväktarna i så många år men inte lyckats hela vägen. Men nu äntligen så ser jag dom sifrorna i gen.
Jag vill må bra och känna mig fin. Många på jobbet ser enorm skilnad på min kropp nu och alla tycker jag har blivit så liten. Men nånga reagerar att jag ska ner mer. Många tycker att det räcker nu. Men jag har min målvikt som jag vill nå. Får se om min kropp går under 58 kilo. första gången jag jick med i viktväktarna 2005 så jick jag ner till 58 sen ville inte vågen visa mindre så jag fick stanna där. Men nu är det ju annat. Jag får se vad som händer. 
 
I förgår var jag och en arbetskompis på stan och kållade lite kläder. Jag hittade 2 par linnen och sen några nya trosor. Sen hittade jag ett par mysbyxor på rea. Behövs nya sånna med. Är igentligen pyjamasbyxor som jag har som mysbyxor. men det är så otroligt skönt att krypa in i efter en varm durch. 
Nu är det otroligt roligt att gå och handla på stan i gen. jag trivs så mycket bätre med mig skälv och nu sitter saker mycke bätre. 
 
I kväll är det utgång och då ska jag göra mig extra fin. Länktar =)

Kommentera här: