Semmla.

Hojj jag säger då det. Tror ni att jag klarade av att inte äta lite semla i dag. Nä skälvklart så åkte jag dit med huss och hår. Men jag måste erkänna att det var inte ens gott. var inte ens värt det. Nåja nu är det gort och nu får det vänta tills nästa år i gen. 
 
 
Lär ju inte ha så många minus på vågen denna vecka för att jag har en känsla av att tant röd kommer vilken sekund som helst sen är mitt humör upp i det blå så jag har inte haft det lätt på jobbet. jag har varit arg ledsen och trött och jag känner mig som en häxa. Inte blir det bätre av att man sressar och att ingen hör vad man säger. Inte lätt. Men nu är jag ledig i morgon och då blir det unna sig frissatid sen blir det att gå och kålla lite på lindex. 
 
Denna månad har jag bestämnt att jag inte ska beställa nått. Blir inge skräp här inte. Nu får det vara nog. 
 
Nästa vecka blir det att prova ICAS Familgekasse. Ska bli skoj och se vad dom har för resept och hur mycke mat dom har. Vart så less på COOPs för i slutet räkte inte maten till. Trist för det är inte så billigt. Men nu får vi se hur det går med ICAS. 
 
 
Ska bli skönt att slippa komma på nått att äta hihih man har som ingen fantasi.
 

En gammal bild.

I bland känner jag mig hur stor som helst. Men då brukar jag kålla på gamla bilder om hur stor jag var i sommar och just efter operationen. Hittade i dag en bild på hur jag såg ut just efter op.
 
 
Herre gud hur jag såg ut. Stor som ett hus och jag hadde helt tappat mig skälv.
 
Fyy vill aldrig se ut sådär i gen. 
I dag har jag varit med familgen upp på dundret. Är superfint väder ute i dag så det var riktigt skönt. Skälvklart provade jag mitt nya ullunderställ var hur skön som helst. Frös inget på kroppen förutom mina fötter, Har altid frusit om fötterna och det är så trist. Måste köpa mig ett par bätre vinterskor. 
 
Nä nu börja med tackos. 

Kläder och 0,2 på vågen.

Vart inge större minus på vågen denna vecka men jag ska nog inte klaga. det kunde vara värre. Får se vad den väger nästa vecka. Min packet från Bonprix komm i förgår och jag kunde ha alt förutom 1 tröjja och 1 par byxor som var för stor. Tröjjan behåller jag i fal att den passar sen men byxorna sjickade jag i väg tebax i går. Sen satt jag i går kväll och bestälde lite mer tröjjor. Får se om dom passar. Byxorna jag kunde ha satt jättebra  och mjuka är dom. Jeans leggings så det passade bra. 
Tobbes kusin skrev till mig om mina kläder jags ka föra på röda korsett. Hon ville ha lite jackor och tröjjor så jag satt i går och kållade vad hon kunde tänka sig vilja ha och en hel del fick åka hem till henne. Så få se då vad hon tycker. 
I går komm även min Box frön köket och oj vad skoj att öppna. Var lite smakprover på The och kex och lite sånt. Sånt som jag kan äta tack och låv. Men helt klart kul med sånna boxar. Överaskning varge gång.
 
Min förkylning håller i sig så i går kväll tog jag 2 panodil inan sängen sen somnade jag gått under en filt och täcket. Frös ganska mycket. I dag hostar jag en hel del och näsan riner och det är så jobbigt. Tobbe är ju inte hemma så jag måste ut och skotta gården. Vill inte men jag måste. Ska tvinga ut ungarna med så dom får frisk luft.