Remiss till 1 årskontroll.

I dag låg remissen i brevlådan=) Jick fort för dom att sjicka den. Földe med en frågeformulär om hur jag mår och så. Sen har jag ringt och bokat tid för blodprovstagning nästa vecka onsdag. Lika bra att göra bort det så dom får dom i tid. 
Kul att fylla i frågorna för jJag vara både ledsen och i dårligt sjick. för 1 år sen när jag svarade på den frågeformulären inan operation.
Men några frågor var ganska svåra att fylla i men jag hoppas jag gorde rätt.
 
 
Jag säger då det. Jag mår så mycke bätre nu än för 1 år sen. jag är så mycke gladare och jag har ju bätre skälvförtoende. 
Min jacka komm ju i går och den satt jättebra. Sen i dag komm min nya klocka från wich. Så nöjd och den var så snygg.
Jag har ju verkligen blivit lite galen i rosa och bling bling =) Hihihi. 
Än så länge funkar den bra och den förra jag har bestält har jag ju haft ett tag och den har inte pajjat ännu. Skulle bara behöva extra armband till den. Ska kålla om dom har lösa på wich. 
 
I dag blir det tacosgratäng till middag. 
 
I går jick jag och la mig redan kl 21:30 sen såv jag. Men jag har drömnt mardrömmar och vaknat 1000 gånger av att jag sett saker i såvrummet. Tar ett tag för mig att inse att det bara är en drömm men det är läskigt när jag väl vaknar och det är ormar och massa konstiga saker som kryper i sängen. Jag brukar få så här när jag är övertrött eller när jag har haft mycke att tänka på, 
Men jag kände mig någolunda utvilad när jag vaknade 06:30 
 
I dag har jag även hunnit fylla min sminkväska som med komm i går. Den var jättebra storlek så nu har jag satt in alla mina ögonskuggor och sånt. Tobbe tycker jag är helt knäpp att jag har så mycket och när fasen ska jag hinna andvända alt. hahha ja inte vet jag? Hahah
 

Kommentera här: