Ny jacka.

Har länge tänkt köpa mig en svart bpmberjacka nu till hösten. I dag bestälde jag en längre modell från http://www.fannymichel.se/ Den var på rea. 
 
Den borde komma redan till veckan och hoppas att den passar. Tg st 34 XS Smål. Skulle behöva ett par nya jeans med men det ska jag kålla på barnavdelningen här i gällivare. Kanche jag hittar på rea om jag har tur. 
I dag har jag provat att baka ett nyttigare bröd som man steker i stekpannan. Inget socker är det i det så det är ju bra. Får se vad ungarna säger om det. 
I morgon börgar man jobba och det ska bli skönt att få komma hemmifrån nu. Tror ungarna med tycker det ska bli skönt med rutiner. 
I går fick jag äntligen äta surströmming. Som jag länktat. Jag fick ju aldrig äta det förra hösten men nu äntligen. Lite nervös var jag om hur min mage skulle reagera men den klarade av det bra. Tog desvärre en macka för mycket som gubben snält fik överta. Sen käkade jag lite paj med vaniljsås men det tyckte inte min mage om. Jag upptäkeer att jag aldrig riktigt dumpar utan jag mår bara smått illa men det går fort över. När jag sen komm hemm på kvällen käkade jag marabodaimkaka. Hur gått som helst men det jick bra. Men det är så gott nör suget slår till. Men nu ska jag inte äta socker på ett tag har jag bestämnt. I dag blir det ingen promenad för det regnar ute men i morgon om det är bra väder ska jag gå till jobbet. 
 
 

Kommentera här: