God morgon.

Ja har inte blivit så många timmar sömn i natt men jag fick såva en stund nu på morgonen. Min älsta pojke har haft såvfrämande över natten. Hadde svårt att somna så jag tror kl var närmare 1 när jag till slut somnade. Vaknade av ett ryck 01:30 av att jag hörde pojken gråta. Sprang upp och han var så ledsen. Inte lätt. Huvudvärk och illamående hadde han. Fick sjussa hemm han så där mitt i natten. Men det jick bra. Sen låg jag vaken i sängen i timmar kändes det som. Somnade nog om först vid 03:30. Så jag är lite pumsig i dag. 
 
Sälde mig på vågen nu på morgonen och den stod på 47.5. Nu börgar jag få panik. Hermelinen har inte hört av sig så på måndag blir det vanliga VC som gäller. Vet inte snart vad jag ska göra. Äter hela tiden nu och jag har mer fett i maten och sånt. Hojj kan det inte bara sluta nu. Ser ut som ett benrangel snart.
 
Mina grejjer från fyndig komm i går. Så kul med lite nya sminksaker. Provade min nya borste och den var superbra. Nu är det bara att vänta på alt från Wisch. Har ju en hel del som ska komma.
 
Bestälde faktiskt en spegel också men nu får det vara färdigt med att beställa.
 
Är belysning i den med. Så man ser alla rynkor Hahha.
 
Har funderat på att börga pyssla på kvällarna nu när vi kommer in i rutiner i gen. Vill göra en blommbukett ed rosor. Råsa och vita ska dom vara så i kväll ska jag pyssla lite med den. Måste bara hitta en snygg vas att ha dom i. 
 
Jag har ju sån energi. Har ju nu börgat promma med varge dag. Jag älskar friheten. I morgon ska jag äta surströmming för första gången efter operation. Får se hur det går. 
 
MUMS =)

Kommentarer:

1 Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Åh så smart med en spegel med inbygd beslysning!

Kommentera här: