Go förmidda.

i helgen har jag varit med barnen till min mamma. Jag och barnne har chopat lite sen bara tagit det lungt. Ungarna är nöjda men jag vet inte vad jag känner. I går när jag komm hem så kände jag mig helt tomm inombords. Jag vet inte vad jag riktigt tycker. Jag mådde väldigt dårligt när jag jick och la mig och jag grinade lite grann. Vet inte om det är alt man vart med om som ploppar upp när jag kommer till mamma. Jag vet att jag ska gå vidare men i bland mår jag väldigt dårligt av alt som hänt när jag var liten. I går fick jag även veta att när jag var i min yngsta såns ålder så har jag blivit lämnad i lägenhet helt ensammen. Mins inte detta men jag har ett svakt minne av det. Jag vet inte heller hur länge jag varit ensammen. Det viste nog inte mamma heller. Hojj. Jag vill bara gråta när jag tänker på hur jag måste ha känt. Hur panikslagen jag måste ha varit. Nå urch. 
 
I dag ska jag sätta fart med träningen i gen. Hittade i går lite lättare övningar att göra på 30 dagars utmaning. Så i kväll ska träningskläderna på i gen. 
 
Nu har jag bara 2 veckor kvar av min semester och jag ska verkligen njuta av dom här dagarna. När jag var i piteå passade jag på att springa in på willys och köpa kycklingen som jag tidigare skrivit om. Dom har ju inte dom här hemma men nu har jag skrivit till ica och dom ska beställa hem dom. ka testa i dag till lunch och se vad jag tycker om dom,
 
Hoppas att det nu smakar gått. 
Just nu har jag rotrfuksbröd på jäsning. Så får se då hur det blir. Inget bröd man ska forma utan lägga i en långpanna sen skära i från bitar. Hoppas med att det är gått.
 
Får se om det blir en lättare middasvila för mig i dag. Så vidare jag mådde som jag gorde i går så somnade jag ganska sent sen så vaknade jag redan kl 6 så jag jick upp och fika frukost vid kl 7 så i dag blir det hårdkörning med mellanmål sen ska jag nu börga med min lunch. Vätskeintag ska me köras på i dag. Skärpning på den frånten. Våge stod på 48 kilo på morgonen Hojj, 

Kommentera här: