Nyfrissad.

I dag var det äntligen tid att gå till frissan så skönt det blev med kårt hår. Blev inte riktigt som jag tänkt men nästan. Bra att ha en frissa som säger vad hon tycker och vad som är bäst för mitt hår. Men kort blev det och luggen kan jag hasa bakåt och spreja fast. Sen kan jag ha lokigt om jag vill. Hon satte ganska mörka höstfärger i det och jag blev helnöjd =)
 
Förebild
Tycker mig se äldre ut men jag vet inte. Men fin blev jag,
 
 
var ganska svårt att ta en förebild på kalufsen där bak men detta får duga. Får se om jag lyckas fixa håret i morgon eller?
 heheh. Jag invigde mina nya tröjjor i dag. Dom komm ju med posten i går =)
 
 
Blir lite förskräkt när jag ser mig skälv så här. herre gud vad liten jag har blivit. I morche stod vågen på 46.7 och nu blir jag riktigt rädd. Nu måste Doktor Anders göra nått =( Jag är ju bara skin och ben snart. hojj var verkligen inte detta jag ville. 
Men samntidigt så ångrar jag inte min operation. 
 
I dag komm även min spegel som jag tidigare skrivit om. Den funkade jättebra och i morgon ska jag prova den =) 
 
Nä nu ska jag sätta mig framför tv med mitt kvälsfika. 
 

Haus of lola

I dag var min första haus of lola besök. Gud vad roligt det var. Vi blev några stycken sen bjöd jag dom på frukost. Stina komm lite tidigare så hon hann packa up alla kläder hon hadde med sig som hon visade. Hadde en hel del jag fasnade för men jag handlade bara 1 tröjja sen ett linne. Kommer ha linner under tröjjan men det går bra att ha dom separat. har ju en tjol från deras märke sen tidigare. 
 
Här ser man både tröjjan och tjolen i hop och det blir jättefint tycker jag. Svarta leggings har jag ju så detta kommer jag nog ha en hel del. Skorna hadde jag köpt om dom inte var så fasligt dyra. Men snygga är dom. 
 
Linnet som jag bestält är helvitt. 
 
I morgon är det jobb i gen och sen på onsdag blir det provtaging och på torsdag frissan. Ska bli så skönt att bli av med detta hår. Nu är jag så less på det. Hoppas att frissan godtjänner att jag får klippa mig som jag vill. Hoppas att jag nu bara passar i det. 
 
Funderar alvarligt på färgen med men vi får se vad Linda säger =)
 
Nä nu ska jag göra mig en kvälsmaka och krypa i soffan och kålla en film. 
 

Remiss till 1 årskontroll.

I dag låg remissen i brevlådan=) Jick fort för dom att sjicka den. Földe med en frågeformulär om hur jag mår och så. Sen har jag ringt och bokat tid för blodprovstagning nästa vecka onsdag. Lika bra att göra bort det så dom får dom i tid. 
Kul att fylla i frågorna för jJag vara både ledsen och i dårligt sjick. för 1 år sen när jag svarade på den frågeformulären inan operation.
Men några frågor var ganska svåra att fylla i men jag hoppas jag gorde rätt.
 
 
Jag säger då det. Jag mår så mycke bätre nu än för 1 år sen. jag är så mycke gladare och jag har ju bätre skälvförtoende. 
Min jacka komm ju i går och den satt jättebra. Sen i dag komm min nya klocka från wich. Så nöjd och den var så snygg.
Jag har ju verkligen blivit lite galen i rosa och bling bling =) Hihihi. 
Än så länge funkar den bra och den förra jag har bestält har jag ju haft ett tag och den har inte pajjat ännu. Skulle bara behöva extra armband till den. Ska kålla om dom har lösa på wich. 
 
I dag blir det tacosgratäng till middag. 
 
I går jick jag och la mig redan kl 21:30 sen såv jag. Men jag har drömnt mardrömmar och vaknat 1000 gånger av att jag sett saker i såvrummet. Tar ett tag för mig att inse att det bara är en drömm men det är läskigt när jag väl vaknar och det är ormar och massa konstiga saker som kryper i sängen. Jag brukar få så här när jag är övertrött eller när jag har haft mycke att tänka på, 
Men jag kände mig någolunda utvilad när jag vaknade 06:30 
 
I dag har jag även hunnit fylla min sminkväska som med komm i går. Den var jättebra storlek så nu har jag satt in alla mina ögonskuggor och sånt. Tobbe tycker jag är helt knäpp att jag har så mycket och när fasen ska jag hinna andvända alt. hahha ja inte vet jag? Hahah