Vilken usel träning.

ja inte blev det så mycke träning i dag. Dom hadde gort om på gymmet så man hittade inte dom maskinenrna vi skulle köra med och sen så har dom hakat upp sig och jag kunde inte ändra sitsen så jag satt helt fel på en av träningsmaskinerna. Min träningskompis hadde ganska ont i sina ben så alt blev bara skit. Nåja lite krosstrejner och sen gå en stund på gåband sen fick det räcka. Han inte ens få upp pulsen. Vill känna mig duktig men det är svårt. Nåja.
 
Vågen hadde fått svatt i morche för när jag stälde mig på den så stod det LU sen när jag stäld emig andra gången på den så hadde jag gått upp 1 kilo om inte mer. Kändes inte kul. Sen efter frukost och kläder på så stälde jag mig på vågen på övervåningen så stod det 56,7 så då hadde jag hux flux gått ner 1 kilo. Fattar ingen. Nåja ska prova ställa mig på den imorgon och se. I dag ska jag försöka få i mig mer vatten. Tror det är det som gör att jag inte går ner i vikt. 
 
I går provade jag lite kläder som jag inte kunnat ha tidigare. Provade även mina skinjackor som satt bra förut sitter nu aldeles fel. Dom är aldeles för stora över axslarna så jag har nu bestält en ny. Får se dom som en förtidig belöning av min målvikt. 
 
Tror den komemr sitta bra. I kväll om det inte regnar ska jag ta en prommis. Behöver komma ut lite. sitter alt för ofta bara hemma. 
Nu äntligen kommer våren. 

Kommentera här: