Vilken smätra.

Ja vilken smärta jag hadde i förgår när jag vaknade. Fy bubblan. Inte blev det bätre under dagen heller utan smärtan blev bara värre. Sen var det värst i går och inte nog med det skulle vi ju köra ett pass till. Men det jick faktiskt bra. Tog tyngre kettelbels denna gång sen böt jag dom sista 15 svingarna och då kändes den lättare så lätt att jag blev förvånad. Nåja. Det jick ju bra. I morgon är det egenträning som gäller. Hadde jag kunnat skulle jag ha farit och simmat men det kan jag ju som inte så jag funderar på att prova min flowin matta. Får se men jag skulle behöva testa den. Träning varan dag är ju bra. blir ju ingen träning på måndag men på onsdag och fredag nästa vecka. 
 
I kväl skulle jag behöva gå en promenad men vi får se om jag hinner. Har varit så trött hela dagen men nu på kvälskvisten fick jag värsta rycket och storskurade toan på övervåningen så nu är den vårstädad och klar. Det blev så fint. 
 
jag funderar ju mycket på att jag tycker att jag äter för lite mellanmåla. Jag äter max 6 mål om dagen och i böand händer det att jag hinner ta ett litet mål till. Men enligt rekomendationerna ska jag äter så här.
 
  • kl 7.00 gröt på 1 dl havregryn och 1 dl mjölk blanda i blåbär tex och linfrön 1 msk samt ägg
  • kl  9.00 1 dl Kesella, med hallon, blåbär tex
  • kl 12.00 Kött,fisk eller fågel ca 100-125 g, wokade grönsaker qinoa en klick tzatsiki
  • kl 14.00 1 dl keso naturell ½ äpple, hasselnötter strö kanel över
  • kl 16.00 1 ägg med lite grönsaker tex eller bär, frukt, kesella
  • kl 18.00  kött,fisk eller fågel ca 100 g , sedan grönsaker, råris eller potatis
  • kl 20.00 Matmuffins eller en smoothie,  gör själv kan även tillsätta proteinpulver i dessa.
  • Ca 1 1/2- 2 liter vätska per dygn (Vatten smaksatt med bär, frukt tex)
  • ca 5 dl mjölkprodukter / dag inkluderas i matlagningen för enkelheten
  • Anpassade vitaminer förebygga vitaminbrister samt benskörhet efter din överviktsoperation
Jag får se vad proverna visar på min 6 månaders kontroll. Jag länktar tils jag får åka till luleå och prata med hermelinen. Jag har ju ännu inte fått nån tid så jag är ju lite besviken. Är 6 månader på dagen den 11 april. 
 
Jag årngrar verkligen inte att jag gort denna operation. Den har gort mitt liv så mycket lättare och jag är verkligen glad att jag lyckats gå ner i vikt. Det har inte varit lätt men jag är så nöjd och stålt över mig skälv. I dag visade vågen på 57,2 så det går sakta neråt. Snart snart är jag i mål =)

Kommentera här: