God förmidda.

I dag verkar det bli en slappardag. för både jag och mina pojkar har fortfarande morgonrock och myskläder på oss. 
Jag vaknade redan 06:30 och den kunde jag inte somna om. Jag låg vaken ett tag och verkligen försökte men sen gav jag upp. Nåja jag fick fika en god frukost i lungn och ro. i går provade jag att köpa icas egna glutenfria bröd och det var helt ok. Dom var lagomnt små med så en macka blev bra. Goda var dom med. I går stälde jag mig och gorde lax i safranssås och det var gott. Hittade reseptet på www.56kilo.se. Min favvoblogg så klart. I dag blir det kyckling i cocosmjölk och med krossade tomater och lite sting av kanel. Får se vad resten av familgen säger om det. Sambon är inte så förtjust i just cocosmjölk men i bland får han stå ut. Jag ska även huínna med en prommis i dag så jag funderar på att promma och handla i dag. behöver inte så mycket mer än just cocosmjölk så det skulle passa bra. 
Vågen som jag skrev om i går har slut bateri så det var därför den har sjukat sig. jag försökte ställa mig på den i morche men det stod bara Lo så jag skrattade för mig skälv och tänkte LOW Ja jag väger för lite helt enkelt =) Ja drömma kan man ju, Nä det är nog bara slut bateri. jag sprang upp på övervåningen och stälde mig i stället och där stod det 65 kilo prick =) Så upp i vikt har jag inte gått. Kan ju knappast ha gått ner 1,8 kilo sen i går Eller ? Nåja glad är jag att jag bara har nu 1 kilo kvar att gå ner. Eller ska jag ändra min målvikt till 56 kilo=) I så fall blir det champanj i kväll med gubben. 
 
Jag tycker vekligen att asti är så gott. 
Kan verkligen rekomendera det vinet. Men det är som mer ett champanj. har färska gordgubbar hemma så det blir väldigt bra. 
Ha en bra lördag för det ska jag ha =)

Kommentera här: