Detta med kläder.

Sen jag beslutade att göra operationen har jag haft en bild i huvudet hur jag kommer se ut när jag gått ner färdigt. Jag har haft mål om hur min klädstil ska se ut. Och jag kan säga så här så håller jag fast vid det. Jag är nog presis som jag tänkt mig. Men tänk hur jag såg ut inan alt detta. Hur jag klädde mig och hur jag mådde som person. Jag var inte als den person jag är i dag. 
 
Jag mår så mycket bätre och jag trivs med mig skälv. jag är så mycket gladare och jag tycker om mig skälv om man får skriva så? Heheh.
 
Min stil och det jag tycker om är lite större tunikor. Snygga jeans och sånt.
 
Denna är snygg och på väg hem till mig =)
Samma sak med denna =)
Sen så fjädrar har jag fått på skalen. hahah. Kunde inte låta bli att beställa halspandet med. Den är så snygg. Har lite fjädrar hemma som jag ska pyssla li med. Ska göra ett par öronhängen hadde jag tänkt. Men varför just fjädrar? Undra om det är nån som försöker säga mig nått? Kanche nån där uppe i himlen? 
 
Nåja i dag är det söndag och det blir en mysdag. Sitter med myskläderna på och det får nog bli så hela dagen. Ungarna tittar TV och har det gött som man säger på görteboxa =)
 

Kommentera här: