Chopppat lite.

I dag drog hela familgen på stan en sväng. Min sambo är ute efter vandringskängor så vi har vait på alla tänkbara afärer men ingen hadde det han skulle ha. Jag passade på att kålla lite lättare promenadskor när vi ändå vara på intersport. Jag provade ett par och jag blev kär på en gång. Dom fick minsan följa med mig hem =)
 
Sen på eftermiddan så passade jag på att kålla min vår och höst jacka i förådet. Jag tog på den och insåg att den vad aldeles för stor. Jackan var i st 38. Fick panik för nu har jag ingen jacka. Nu på kvälskvisten så bestälde jag en jättefin vår och höstjacka från www.sportpursuit.com. Dom har väldigt bra och fina kläder och bra kampanjer. Så denna jacka köpte jag.
 
Hoppas att den nu passar. tog den i storlek S.
 
Blir ju en hel del nytt nu men det kostar ju en hel del. men snart är det över. bara en ny sommargarderåb ska köpas =) hahha. 
Näsan nyss stigit ur vattnet. unnade mig ett skummbad och ansiksmask nu på kvälskvisten. Så skönt det var, Filat mina fötter. Kan säga att vinet jick rakt upp i huvudet så jag blev lite vinglig. Heheh. inte så lätt. 

Kommentera här: